Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maci

prezent dla 6 i 8 latka

Polecane posty

Gość maci

powoli rozglądam się za prezentami świątecznymi bo chce kupić wcześniej a nie na ostatnią chwilę jak w zeszłym roku. mój chrześniak i jego starszy brat. jesteśmy u nich czasami, dzieci kompletnie niczym się nie interesują tylko komputer i ewentualnie jazda na rowerze. w zeszłym roku kupiliśmy fajne zestawy klocków i oczywiście się nie podobały. macie jakieś propozycje? co kupujecie dzieciom w tym wieku? błagam pomóżcie

Gość myszky
No to lipa :( Może jakieś gry na kompa? Teraz tego jest pełno.. Jakieś wyścigi...chyba że mają..

Gość myszky
A może deskorolki? (i od razu ochraniacze ;) )

Gość maci
od 50 do 100 zł na jednego. więcej nie mogę bo mam dwóch chrześniaków, mąż jednego i każdy ma rodzeństwo więc trzeba coś każdemu i z nikim nie mam problemu tylko z nimi

Gość myszky
Deskorolki na allegro nie są za drogie. Możesz też kupić im gadżety na rower, ochraniacze, kask, rękawiczki...

Gość Maci
deskorolki mają i nie używają. może jeszcze ktoś coś podpowie?

Gość niezostanie, bdury gadacie
dziwne te dzieci...

Gość Maci
Sama wiem że dziwni ale to nie ich wina... nie chciałabym kupić gier komputerowych ale też chciałabym żeby dostali coś z czego chociaż trochę będą zadowoleni. nie mam pojęcia czym chłopcy w tym wieku mogliby się zainteresować

Gość thyun
Ja chrześniakom kupuję prezent o wartości ok. 100 zł na mikołaja ale ich rodzeństwu tylko coś symbolicznie- np. młodszym puzle za 10 zł+mikołaj czekoladowy. a starszym tylko słodycze i tyle. nie jestem frajerką. poprostu rodzeństwo też ma chrzestnych.

Gość Maci
no dobrze ale w dalszym ciągu nie wiem co to by mogło być :(

gra planszowa np. Monopoly z HotWhells ścianowce alb gra na kompa. ja tak miałam, przez kilka lat na urodziny starałam się "uszczęśliwić" chłopców jakimiś wg mnie fajnymi zabawkami, a że chłopaki maniacy komputerowi to się poddałam. starszemu (teraz 13 lat) od 6 lat kupuję Simsy a młodszemu (teraz 9 lat) platformówki i są przeszczęśliwi. doszłam do wniosku ze skoro ich rodzice sami im kupują jedynie gry na kompa to ja nie będę ich "resocjalizować", nic na siłe..

Gość myszky
Mogą być autka zdalnie sterowane (z pilotem) Top jest super zabawka dla dużych i małych.

Gość mrMaxx
mój syn ma 5 lat i już kupiłam my puzzle 3D-które po ułożeniu tworzą kule,chce kupić mu jeszcze jakąś zabawkę(autko lu coś innego),bo jeszcze się z tego ucieszy i rozglądam się też za jakąś grą edukacyjną-nie za trudną,ale taką dzięki której będzie się uczył np.literek...

mrMaxx - fajne edukacyjne dla 5 latka znajdziesz o dziwo w Pepco - ja mam miesiące, Syn się ich nauczył w mig, kiedyś widziałam dni tygodnia ale dłuugo ich u nas nie ma, no i piraci i dziki zachód tylko to już nie edukacyjne ale fajne :) ja na mikołaja mam kalendarz adwentowy z lego i dokupie chyba Monopoly dla Juniora, chyba że Synek da coś konkretnego w liście do mikołaja, bo ostatnio męczy nas o hodowle dżdżownic lub mrówek, widział to w sklepie :(

Gość Kasia2121
Dla mnie najlepszym prezentem dla dziecka są puzzle. Nie dość, że wiele radości daje ich ułożenie, to uczą spostrzegawczości oraz angażują całą rodzinkę. Bardzo duży wybór jest w sklepiku internetowym kuppuzzle Pl, ceny też są ok. Ostatnio chrześniakowi kupiłam puzzle fluorescencyjne. Jest nimi po prostu zachwycony, powiesił sobie w pokoju i do dzisiaj nie może się nadziwić jak to się dzieje, że świecą:)