Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 930284rieouo

problem z budyniem, pomóżcie

Polecane posty

Gość 930284rieouo

słuchajcie czy jeśli mam ciasto francuskie położe na nie jabuszka i zaleje budyniem ale takim nie jeszcze zrobionym tylko proszek plus mleko, to wyjdzie? mam przepis od kolezanki i z resztą jadłam to ciasto ale to był specjalny budyń ( za granicą) do wypieków. taki ze sie mieszka proszek z mlekiem i wlewa na ciasto i wsadza do piekarnika. myslicie ze nasz tez tak wyjdzie? :D:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szmmuu
moim zdaniem zrobionym budyniem powinnas zalac, no bo niezrobiony ci sie w piekarniku nie zrobi tylko bedzie plynny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×