Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubububu

czy czesto uwazacie ze jestescie ladne?

Polecane posty

Gość ulubububu

czy sa dni kiedy uwazacie ze jestescie po prostu sliczne a sa dni kiedy nie mozecie patrzec w lustro? dlaczego tak jest??

Gość sóka
ja lubię siebie w godzinach popołudniowych i wieczornych :classic_cool: rano w wygladzie mnie wszystko wkurvia 😭 nieraz gapię się w lusterko przez 15 minut bez przerwy a nieraz łeb bym sobie wyrwała :O

Gość p ytam sie
bo to zalezy od kilku czynników czy sie wyspałysmy, czy zylysmy ostatnio w stresie, czy jestesmy przed czy po okresie w jakim swietle sie ogladamy i jaka jest pogoda na dworze a także to jakiego efektu sie spodziewamy w sensie jesli np wczesniej ogladałysmy wybory miss i za chwile potem spojrzymy sie w lustro bedziemy sie dla siebie wydawac mniej atrakcyjne a jesli patrzylysmy na jakis nieatrakcyjnych ludzi ,spojrzenie w lustro bedzie dla nas pozytywnym zaskoczniem :)

mam dokładnie to samo. A dziś właśnie jest ta faza brzydoty. Normalnie szkarada. Zastanawia mnie tylko, czy rzeczywiście gorzej/lepiej wyglądam, czy to tylko moje postrzeganie... więc jak ja kurfa wyglądam naprawdę?;p

czuję się ładna kiedy jestem szczęśliwa,kiedy wszystko jeest dobrze,kiedy się gdzies wybieram,kiedy faceci mnie doceniają a czasem tak po prostu.Ale czuje się też okropna kiedy wszystko jest nie tak .

w zasadzie to jestem trochę narcystyczna i bardzo rzadko odczuwam uczucie nieatrakcyjności...

Gość ulubububu
a ja dzis wlasnie mam ze czuje sie atrakcyjna, akurat ide na impreze wiec dobrze... a tak ogolnie mam bardzo duzo takich dni ze po prostu nie moge patrzec na siebie.. czy to oznacza ze ludzie tez mnie postrzegaja ze jestem brzydsza w danym dniu???

Gość ja tak czasem mam ale nieczęst
o :) i nie wiem od czego to zależy ale na pewno nie od cyklu :P

Gość czekam na wyjaśnienie dlaczego
tak się dzieje - że raz czujemy się atrakcyjni, a na drugi dzień nie, choć wcale się nie zmieniliśmy. i czy inni też nas tak różnie - zależnie od dnia - postrzegają?

Gość Andrometkaa
To też zależy w dużej mierze od naszego cyklu. Kiedy akurat mamy owulację to jesteśmy z reguły ładniejsze, cera promienieje, włosy są lśniące, nie mamy w organizmie zatrzymanej wody więc czujemy się szczuplejsze. Ja to zauważyłam na sobie. To po prostu kwestia hormonów. I też mam tak że rano okropnie wyglądam, nawet makijaż nie pomaga, wieczorem zupełnie inaczej. Nie raz jest tak że patrzę w lustro i aż się dziwię że jestem taka ładna haha