Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na nic nie mam pieniedzy

Mam już tego dosc

Polecane posty

Zarabiam 1500zł, starcza na rachunki, jedzenie, lekarstwa, paliwo i nie ma pieniędzy. Nigdy nie mogę sobię pozwolic na nic, nie wychodzę nigdzie, bo nigdy nie mam pieniędzy na nic. Niby długi weekend fajnie by było gdzieś pojechac a ja gnije totalnie w domu, latka lecą, młodosc przeleci, i jakie bede miała wspomnienia, że nigdy nie miałam pieniędzy. Szukam lepszej pracy ale niby ma byc jeszcze wiekszy kryzys, więc boje sie że mogę i tę stracic. Odechciewa się życ

Co sie czepiasz debilko jestem po wypadku samochodowym i tak sie ciesze ze jestem zdolna do pracy

Gość loooonnaaa
No i ... ? Mamy Cie teraz pocieszać , czy czego oczekujesz ? Rozumiem ,że może Ci lżej bo napisałaś to co leżało na duszy ale raczej to nie wiele zmieni w Twojej sytuacji.

Gość sererer
Znajdz sobie bogatego meza.

Gość loooonnaaa
Może tym Ci poprawie humor ,że nie zawsze kryzys pojawia sie wtedy kiedy go przewidują ;P A nawet jeśli znajdź sobie dobrze prosperującego chłopa i zawsze bedzie lżej ;]

Dziękuję, tak chciałam się tylko wyżalic, jest wiele osób które ma gorzej. Ale dołuje mnie ta niemoc. Nie mogę nigdy nic oszczędzic.

Gość 346ghdfghfghg
No ja cie moge podratować. Proponuje 500 polskich złotych w zamian za połyk moich kobiecych soków rozkoszy. To jak?

Gość szmaciaanaa laleczka
Przeciez pieniadze nie sa najwazniejsze! Mozna isc gdzies razem posiedziec, kupic w sklepie piwko albo cole i siedziec razem, wszystko mozna i bez pieniedzy