Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany89

czy ktos mnie pokocha pomimo brzydkiej twarzy?

Polecane posty

Gość zalamany89

tj w pytaniu..czy istnieje dziewczyna,ktora nie patrzac na moja twarz,da mi szanse na pokazanie swego wrazliwego wnetrza?tak to prawda..mam b.brzydka twarz..probuje nadrabiac to ubiorem ale to na nic..moj wzrost 192cm tez nie jest mym atutem.czy istnieje dziewczyna dla ktorej najwazniejsze w chlopaku jest jest dobre serce wrazliwosc opiekunczosc szczerosc wiernosc dojrzalosc kultura?pomimo mych 22lat ciagle zaznaje tylko bolu i lez..a chce tylko kochac..czy wymagam od zycia zbyt wiele?moj mail sebkas@onet.eu

A Ty pokochasz brzydką dziewczynę, z nadwagą, która będzie miała 155 wzrostu? Odpowiedz sobie na to pytanie.

Gość aaabbbccc2323423
a Ty też zaakceptowałbyś dziewczynę z brzydką twarzą? Ale szczerze. odpowiedz sobie w myślach.

Gość p ytam sie
no własnie tylko nie pisz o szarej myszce ( w domniemaniu ładnej ale nie przebojwej i nie umalowanej) ale o naprawde brzydkiej dziewczynie ?

Gość kvjh jhg
wydaje mi sie ze powinienes miec w sobie odrobine wiecej pewnosci siebie, nawet jezeli w rzeczywistosci czujesz sie niezrecznie czy cos to nie daj tego po sobie poznac, trzeba robic dobra mine do złej gry. z ta wrazliwoscia tez nie przesadzaj bo kobieta nie poleci na cieple kluchy facet to musi byc facet dopiero jak zaczniecie ze soba byc to mozesz pokazac jej swoja druga twarz. moim zdaniem liczy sie charakter, uroda i tak odejdzie po ilus tam latach. mnie moj facet przyciagnal do siebie poczuciem humoru, wrodzonym optymizmem i tym ze potrafi byc prawdziwym twardzielem jak bogus linda ale kiedy np jest ze mna sam na sam to jest taki delikatny i slodziutki jak maly kotek :) nie masz czym sie przejmowac jak dziewczyna jest madra i warta zachodu to wyglad zejdzie na dalszy plan

Gość ukradli mi inteligencje
leon zawodowiec

Gość ??????!!!!
załamany - sebastiany są fajne :D

Gość 343453462563456
coś mi się wydaje, że te rozczarowania masz dlatego, że pewnie podobały ci się same najładniejsze dziewczyny. One faktycznie nie polecą na brzydala. Musisz zmniejszyc wymagania. Sam zacznij szukać w tych brzydszych. A nie wymagaj od ładnych dziewczyn, że się w tobie zakochają. Życie jest neisprawiedliwe. Jesteś brzydki to niestety powinieneś szukać drugiej połówki w drugiej klasie.

Gość zalamany89
tak..pokochalbym ta wasza brzydka..wasza.bo dla mnie nie ma brzydkich dziewczyn,.widze ze niektore osoby typu ta oferma czy jak temu pustakowi tam.nie powinny wogle wchodzic na te strony..liczylem na dojrzale odpowiedzi..ps skad wiesz ze mam na imie sebastian..a to lepiej byc skurwielem bez serca tak?niz wrazliwym?chyba ktos nie odroznia empatii od bycia oferma

Gość ??????!!!!
kiedyś pamiętam był taki 'cennik' ocenia się osobę z wyglądu w skali 1-10 i faceci: babki: 10 10,9 9 8 8 7,6 7 5 6 5, 4 5 4,3 4 3 3 3,2,1 2,1 2,1 W jakimś szmatławcu znalazłam :D

Gość p ytam sie
bo wczeniej pisałes tu jakos seba 89 :D

Gość p ytam sie
??????!!!! nic mi to nie mówi, moze wklej linka?

Gość ??????!!!!
zależy co oznacza w twoim słowniku - wrażliwy facet

Gość tak tak na pewno znajdzieszzzz
załamany nie rpzejmuj się :-) zobacz ilu niebyt pięknych facetów ma kobiety albo ile brzydul ma fajnych facetów:-) najwazniejsze nie mów do kobiet o tym,ze jestes brzydki bo je znichęcisz- naprawde sa kobiety ktore nawet z brzydkim sie zwiarza ja znam faceta,który ma okropny trądzik- o dziwo mial juz 3 panny. i jak go calowaly;wiec glowa do gory :-) nadrabiaj usmiechem,zartami itp

Gość zalamany89
jakim prawem wkkadasz mnie do ramki z pustakami ktorzy leca tylko na ladne buzie??nigdy nie chcialbym takiej dziewczyny..

Gość ??????!!!!
pytam sie - ja z pamięci lece :D glamour, hot czy jakos tak

Gość ??????!!!!
tydzień temu mknę ryniaczem gdy nagle widzę dziewczynę nie grzeszącą urodą z bardzo przystojnym facetem, a kilka metrów potem piękną filigranową blondyneczkę z wysokim grubiutkim misiem niestety twarz miał nie zbyt

Gość papierowa
a skad jestes?

Gość p ytam sie
??????!!!! no ale o co w tym chodzi ? :D załamny89 no ale jaka jest twoja odpowiedz? po co sie zaraz burzysz ?:O

Gość ukradli mi inteligencje
ile placisz jezeli beda leciały na cię piekne kobiety?

Gość papierowa
napisalam ci maila

Gość zalamany89
jestem z przemysla,ponawiam swoj mail sebkas@onet.eu.nie unosze sie poprostu nie lubie gdy ktos uzywa slow ladna,brzydka..dziewczyny moga byc wartosciowe lub bezwartosciowe..marze o wrazliwej delikatnej niesmialej istotce ktora bede mogl sie zatroszczyc i pokochac calym sercem na zawsze..ktora mnie przytuli gdy przyjdzie dolek co przy moim dziecinstwie jest czeste dla ktorej bede najwazniejszy tj ona dla mnie

Gość zalamany89
wrazliwosc inaczej empatia.czyli odczuwanie wspolczucia wobec innych chec pomocy osobom ktore tej pomocy oczekuja emocjonalne przezywanid dramatow lub chwil szczescia nawet postronych wobec nas osob

Gość p ytam sie
nie uzyłam słowa brzydka ładna ? spytałam czy mógłbys być z ta dziewczyna z linka ?

Gość papierowa
wydajesz sie byc mily, dla mnie sama twarz nie bylaby przeszkoda, zwaszcza ze piszesz ze o siebie dbasz. chcialabym cie poznac, ale przemysl-lodz to daleko..

Gość zalamany89
nie wiem nie znam tej dziewczyny ale napewno bym jej nie odrzucil.papierowa prosze przeczytaj maila