Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfgfhjkl

pryszcze

Polecane posty

Gość hgfgfhjkl

tzn.. mam baardzo jasną karnację [biała], 'podskórne' pryszcze i jak wyjdę bez tapety,np z kremem matujacym, to sie rzuca w oczy moja biel, a jak dam tapete, to sie świece, robią się plamki na twarzy i ogl nie za ciekawie to wygląda.. używacie jakiegoś podkładu, pudru który matuje skóre i się trzyma na twarzy?

Gość mnie tez wez pod swoj dach
vichy dermablend ten najjasniejszy polecam.

Gość jasnakukla
LaRoche polecam, mnie pomaga : )

Gość katka235434
mikrodermabrazje sobie zrób. usunie ci te podskórne prawie na rok, tak z 8 miesięcy będziesz miała spokój. Wystarcza już ze 2-3 zabiegi. Ja zrobiłam 3, jeden kosztuje koło 60-100 zł, u mnie po 80. Gładziutka skóra a też miałam takie podskórne. Nie boli, jeden zabieg trwa koło godziny, jexdzi ci taką szczotą specjalna po pysku i tyle

Gość hgfgfhjkl
oo, super! skorzystam na pewno, dzięki :) a co sądzicie o solarium dla takiej bladej cery ?

Gorszego opisu zabiegu mikrodermabrazji nie widziałam. Jaką znowu szczotką jeździ? Nie w każdym przypadku mikrodermabrazja jest wskazana. Każda skóra reaguje inaczej na zabieg. Nie polecam solarium. Jeżeli masz problem z trądzikiem to pogorszysz tylko sprawę. Warstwa rogowa ulegnie zgrubieniu w związku z czym kiedy zaprzestaniesz korzystania ze sztucznego słońca, stan Twojej skóry pogorszy się.

Gość katka235434
a nie pitol. to szczotka obrotowa. I nie prawda, że nie do kazdej sie nadaje. Poprostu wtedy używają innej końcówki do tej maszyny, nie tak inwazyjnej. Ja też miałam troche słabszą bo mam delikatną, bladą skóre tak jak autorka z podskórnymi pryszczami.

Mikrodermabrazja ze szczotką??? co Ty wogóle piszesz?! Chyba masz na myśli brushing. Mikrodermabrazji mamy dwa rodzaje: korundowa i diamentowa.

Gość katka235434
oj no nie wiem jak to profesjonalnie nazwać, podobne to do szczotki obrotowej. ma takie włoski na końcu i ściera ci naskórek. chciałam dziewczynie to zobrazować a nie używać tu mega fachowych określeń. Tak więc albo ściśnij, albo wypij moje kobiece soki rozkoszy bo zrzędzisz

Gość Lolitta edyta
nie ma czekoś takiego jak mikrodermabrazja ze szczotką! ty jakaś chyba lewa jesteś :P MIkrodermabrazja jest tak jak kredka pisała w 2 postaciach.

Gość ja sobie pośpię....
nie ma włosków w mikro....hahahahahah ja nie wie na jakim ty zabiegu byłaś :p bo na bank nie na mikrodermabrazji :P

Gość katka235434
wyobraźcie sobie szczotkę do zębów eletryczną podłączoną do maszyny. TAk to wyglądało kurde. jeżdziła mi tym po twarzy i zcierała naskórek. Amen

Gość cicho być!!!
szczotka z włosami w mikro!!! a to dobre :D

Gość katka235434
WŁOSKAMI a nie włosami. takie jak w szczotce do zębów

Gość cicho być!!!
ale to serio miało włoski??? bo jak tak to cię w chuja zrobili mówiąc że to mikro!

Gość cicho być!!!
bo jest taki piling szczotkowy i tam jest taka obrotowa szczotka o której piszesz,bo ja to kiedyś miałam i ona ma włoski i się kręci. Ale to nie jest mikro.

Gość hghtr6g
stosuj wiec korektor z oriflame czy avonu nie pamietam juz za 9.90

Gość katka235434
kurde byłam w salonie Eris więc mi nie pitolcie, że mnie oszukali. Miałam to robione rok temu i ta, zapamiętałam to jako taką szczote. profesjonalistki sie znalazły kurde od siedmiu boleści

Gość katka235434
no to dalej, łykaj moje kobiece soki rozkoszy. pij je jak wode z kranu

Gość jihs
ludzie ogar :/

Gość zdzdghh
Idż do dermatologa .