Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flustracjaaaaaa ana

Nie daję rady. Jak się pozbyć niechcianych adoratorów?

Polecane posty

Gość flustracjaaaaaa ana

Mam dość, centralnie dość Zawsze byłam otoczona wianuszkiem ludzi, łatwo nawiązuje kontakty a ludzie do mnie lgną - nie popadam w skrajne uwielbienie siebie, ale takie odnoszę wrażenie, poza tym dużo osób to mówi otwarcie Mam chłopaka kocham go nade wszystko Ponieważ w domu nie usiedzę, zawsze staram się gdzieś bywać. I tak: podczas pobytu we Włoszech (weekend z siostra) poznałam Davida - od razu go polubiłam, chłopak z Bolonii, będąc we Włoszech zapragnęłam uczyć się włoskiego. Oczywiście ten chciał pomóc, szybko się okazało, że jak poznał mnie zaczął uczyć się polskiego i co weekend przyjeżdżał do Krakowa skąd jestem i tak konwersowaliśmy w 3 językach: polskim, włoskim i angielskim... Przyjaciel mojego brata Paweł, po 3 latach przyznał mi się że prze ze mnie wyjechał do Paryża bo nie mógł na mnie patrzeć, wiedząc że nie zwrócę na niego uwagi. Jest jeszcze Bogumił poznałam go w Filharmonii (jestem skrzypaczką i gram) po koncercie, facet 36 lat właściciel firmy od roku za mną chodzi i śledzi, i otwarcie mówi co by to ze mną pragnął robić... Jest Tomasz lat 39 - po rozwodzie, jest wykładowcą akademickim, kiedyś był moim nauczycielem. także drygentem. No i ostatnio na meczu, właściwie po, poznałam Marcina - dziennikarz Canal plus. Ten ostatni chyba dał sobie spokój po miesiącu ignorowania. Co ciekawe mam 26 lat, kochanego faceta, owszem mieszka w Warszawie - w styczniu zaczął tam pracę, widujemy się z rzadka, ale całym sercem jestem za nim. Naprawdę ciąży mi to wszystko. Pozostał David, Bogumił i Tomek - wszyscy wiedzą że mam chłopaka, nic sobie z tego nie robią, wiedząc że mieszka w Warszawie a ja w Krakowie

Gość gvnjnvtnvr
spier.dalaj . mnie nikt nie chce. zamienisz sie???

Gość flustracjaaaaaa ana
katka235434 okres, kamienica nerkowa, albo infekcja

Gość flustracjaaaaaa ana
Rhovannion hah a czego jest mi zazdrościć Ta cała sytuacja bokiem mi wychodzi

Bo Ty masz powodzenie. Faceta, którego kochasz. A ja mam psa, który swoją drogą, jest straszną suką ;)

Gość flustracjaaaaaa ana
no wiec, wracając do pytania, jak sprawić by odlecieli Panowie?

Gość kreseczka 1984
bez przesady, 3 adoratorów to nie jest niewiadomo jaki tłum! z czego jeden za granicą :P wrzuć na luz kobietko

Gość flustracjaaaaaa ana
ten z zagranicy weekend w weekend w Krakowie, długo miałam to na luzie, mam dość sms'ów od nich, a telefon dzwoni i dzwoni, tego też mam dość. Sprawa się nasila i bardziej komlikuje

Gość ksennnaaaaaaaaaaaa....
chwalisz sie, czy zalisz??? :O Widac, ze jestes bardzo pusta, zakochana w sobie dziewczyna. Miec takie problemy w wieku 26 lat:O, jak dzieciak

Gość kreseczka 1984
to na przyszłość nie rozdawaj numeru telefonu na prawo i lewo :) i nie bedzie problemu. A jak jakis natret sie trafi i nie chce sie odczepic to mozna dac nr gg i potem ignorować. Proste.

Gość kreseczka 1984
a temu z zagranicy powiedz ze na weekendy jezdzisz do wawy do chłopaka i ze Cie nie bedzie. Przestanie przyjezdzac.. No chyba ze ma tam w krakowie jeszcze kilka innych lasek do obskoczenia :) :) Jak sie ustawisz tak masz :)

Gość przestań dawać im tyłka
na piękne oczy by tak nie latali bez jaj......

Gość flustracjaaaaaa ana
żale, numerów już nie rozdaję :) po co mi następne problemy

Gość flustracjaaaaaa ana
skończcie z tymi dogryzkami, tyłka im nie daję pytanie co zrobić by spadali?

Gość flustracjaaaaaa ana
odnośnie wieku Cieszę się że w tym wieku mam takie problemy, a nie jak masa znajomych: z czego spłacić kredyt, co zrobić na obiad, dlaczego dzieko nie chce jeść, czy kiedy w końcu znajdę pracę

Gość pert
jeśli chciałaś się dowartościować to ci się udało, bo zazdroszczę:) ja jestem dla facetów niewidzialna, mimo tego że niebrzydka i niegłupia

Gość flustracjaaaaaa ana
pert tak ci się zapewne tylko zdaję. Nie sądzę że jesteś niewidzialna, zapewne masz kryzys i czarne myśli prze oczyma. Głowa do góry

Gość monimonimini
nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszczę - mi sie podoba jeden chłopak i nawet on jakos tak nie może sie zebrac żeby mnie jakos konkretnie zaczaepić tylko takie podchody robi juz kilka miesięcy - chciałabym byc na twoim miejscu - pewnie jestes bardzo piękną dziewczyną. Jak ty to robisz? Jak rozmawiasz z facetami że oni tak do ciebie lgną? Ja nie wiem co ja robie źle

Gość flustracjaaaaaa ana
powtarzam po raz enty - tu nie ma czego zazdrosic

Gość hghgh
hey Flustracja What do you say, shall we swap tel numbers?

Gość flustracjaaaaaa ana
hghgh hah już podaje ... ... ...