Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka20_20

Moja mama zwariowała!

Polecane posty

Gość malwinka20_20

Moja mama ma 48 lat. Pół roku temu mój ojciec opuścił nas i odszedł do młodszej babki. I po tym ona zwariowała. Tak się boi samotności, że na siłę chce być z kimkolwiek. Podrywała samotnego sąsiada, listonosza i nawet gościa w supermarkecie! Zaprasza przypadkowych gości na noc do naszego mieszkania. Wstyd na maksa! Chodzi na randki zaaranżowane, ale tam też klapa bo jest zbyt nachalna i za szybko działa. Faceci uciekają a ona szaleje. Ubiera się młodzieżowo w mini i wysokie kozaczki. Brrr. Jak jej mogę pomóc, bo dalej nie mogę na to patrzeć!

Gość fghdhm
porozmawiaj z nią, na spokojnie, ze zrozumieniem jak przyjaciólka doradzaj, podsyłaj odpowiednie ciuchy mówiąc,że ładne i modne teraz

Gość malwinka20_20
Mówiłam jej, że się ubiera niestosownie. To wrzeszczy na mnie, że też jej się od życia coś należy. Ojciec może szaleć i mieć młodszą a ona nie może? Takie są jej argumenty.

Gość Elizkaaaa1986
Cekawe, ostatnio ogl to na polsacie w Trudne Sprawy, czy Dlaczego ja.... :O

Gość malwinka20_20
Elizka o czym ty mówisz??

Gość ok ok ok.
Niech się ubiera jak szalona,to nie jest niebezpieczne. Porozmawiaj z nią raczej na temat stusunków damsko męskich,o nachalnosci i zachowaniu dystansu.

Gość malwinka20_20
Mówiłam, ale ona raz mi mówi że nie tędy droga do znalezienia faceta a następnego dnia deprecha i znów to samo :/ Jest jakaś na to terapia?

Gość fghdhm
nie mów jej, że jakiś ciuch jest niestosowny, wybierz ciuch odpowiedni Twoim zdaniem i "wkręcaj ją", że modny, ładny, wszystkie laski teraz nosza itp.

Gość Władca kormoranów
A z jakiego miasta jesteście?

Gość malwinka20_20
Chodzę z nią na zakupy. Kiedy pokazuje jej jakieś ciuchy dla babek w jej wieku to jej się nie podoba. Najlepiej kupowała by takie same ciuchy jak moje. Dłuższe spódnice czy fajne spodnie w kant to dla niej ciuchy dla starej baby.

Gość malwinka20_20
Władca a jakie to ma znaczenie z jakiego miasta jesteśmy? superrrr spadaj z tym!!

Gość Władca kormoranów
No bo jeśli to nie ściema z trudnych spraw, to może dasz mamie e-mail do mnie? :)

Gość malwinka20_20
Żadna ściema! Maila nie podam, bo nie będę narajała facetów mamie. Na razie musi dojść do siebie, bo psychicznie wysiada. Nie wiem jak mam jej pomóc.

Gość eustachy motyka
Przeciez przed chwila byl ten sam temat w Dlaczego ja. To jest zwykla sciema. Luuudzieee!!! A Wy sie udzielacie na forum!!

Gość Władca kormoranów
Albo nie oglądamy takich żenad jak "Dlaczego ja" :D

Gość eustachy motyka
To wcale sie nie dziwie ze dajecie sie wciagnac w tak banalna dyskusje zaczerpnieta z TV.

Gość malwinka20_20
Co to jest dlaczego ja? Nie rozumiem was!

Gość to taki program
idiotko!

Gość edwayrd
Hahah podeslij mamusi jakiegos swojego kolege. Mamusia niedopieszczona to dlatego szaleje. :P

Gość malwinka20_20
Widzę, że nie uzyskam od was żadnych merytorycznych rad! Jakieś oskarżenia albo głupie wypowiedzi!