Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pisze na pomarańczow

Co robicie jutro na obiad?

Polecane posty

jak byłam w hiszpanii to kucharz na śniadanie takie tortille robił pokazywało się jakie się chce składniki i on ciep na gorącą blachę, w środku mogła być szynka, cebula, papryka i co kto chciał tylko ziemniaki muszą byc podgotowanie i pokrojone w plastry a nie w kostkę dobre to jest

Ja zaszalałam i mam obiad na caly weekend. Zrobilam bigos i golabki :)

Ja mam mase roboty bo robie dzis imieniny, ale obiadu nie bedzie... bo nie mam czasu. Zaraz zabieram sie za sprzatnie a potem salatki, placki itp :P ale mi sie nie chce :(

Gość ghfyutyu
ja robie zapiekanke ziemniaczną z kiełbasą

Gość do jagoda369
godz. 10 a ty jeszcze masz posprzątać, zrobić sałatki, upiec placki to kiedy ty to zrobisz, pewnie będzie sprzątnięte po łebkach, sałatka i placki kupiona w markecie, a jak sie czyta, to proszę jakie zuch matki, mają po kilkoro dzieci, codziennie obiady gotowane z dwóch dań, do tego placki upieczone, sałatki porobione, że hej, i człowiek wpada w stres, że są takie zuch matki, a tak naprawdę to lipa

Gość butelkowa mama
mam troche lenia, bo meczy mnie grypka, wiec zeby sie nie przemeczac to krokiety z kapusta i grzybami;)

Gość kasia.....
kotlety schabowe,ziemniaki,sałatka

Gość butelkowa mama
bajkowa mamo ten kurczak w platkach brzmi smakowicie, jak robisz?

rozbijam piers z kuraka, moczę ja w jajku z odrobiną mleka i przyprawami i panieruje w płatkach kukurydzianych;-) mieso musi byc cienkie zeby sie usmazyło a płatki nie spaliły się, ja smażę na ramie ( w ogóle nie uzywam oleju ani cukru) na wolnym ogniu;-) kotleciki są pycha!

Gość butelkowa mama
no dobra ja tak samo robie filecik tyle, ze potem trafia w make z bulka i czosnkiem wycisnietym z praski i odrobina papryki;) jakich platkow uzywasz?

Gość malinka pstynka
krokiety to latwy obiad? mi sie zawsze wydawalo ze kupe roboty? jak robisz? ja na jutro wymislilam sobie kurczaka pieczonego w woreczku;) palce lizac!!!!!!!!!

Gość bajkowa a po co mialabys
uzywac CUKRU do kotletow?

Gość butelkowa mama
czyli zwykle... czasami jest roznica w chrupkosci, kiedys synek wybral sobie platki sniadaniowe to zamiast byc chrupkie byly takie, jak to nazwac, no takie grube i niedobre w kazdym razie;)

Gość butelkowa mama
krokiety kapusta kwaszona grzyby ciasto nalesnikowe moczę grzyby wieczorem, rano odlewam wode, gotuje je razem z kapusta. robie ciasto nalesnikowe, smażę. zawijam i już.

Gość butelkowa mama
grzyby moczę oczywiście jak sa suszone.

Gość butelkowa mama
ciasto nalesnikowe mleko woda mineralna gazowana maka pszenna, troche maki kukurydzianej jajka szczypta soli