Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Wpadłam do Was na chwile

Polecane posty

Gość ikrfmoefjoejfoe
katharssis ... a jest aż tak źle u ciebie by ten stan beznadziejności był u ciebie już rutyną? nie ma ratunku?

Siedzi chłopiec na ścieżce i miesza gówno z piaskiem. Przechodzi listonosz i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. Ulepię listonosza. Listonosz się zdenerwował i poszedł dalej. Spotkał policjanta i poskarżył mu się na chłopca. Policjant postanowił dać malcowi nauczkę. Podszedł, poprawił pas i pyta: - Co robisz, mały? - Mieszam gówno z piaskiem. - I kogo ulepisz? - Listonosza. - A nie policjanta? - Nie. Mam za mało gówna. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca.🌻

ikrfmoefjoejfoe-- dlaczego się nie zaczernisz? Nie masz stałego czarnego nicka??:(

Jesteście takimi młodymi dziewczynami i juz takie problemy przed wami.Trzeba je rozwiazywać a nie biadolić i iść w %

u mnie stan bezndziejnosci trwa od 3msc....takie tam sytuacje zyciowe:classic_cool: Rozbitek - mloda to ja bylam 5lat temu:p a Ty ile masz lat?

Gość ikrfmoefjoejfoe
Rozbitek... a wiesz że nawet nigdy nie miałam tu konta, jestem tu od niedawna, akurat od tego samego momentu kiedy zaczęło się dziać tak że nie miałam do kogo się odezwać i zaczęłam szukać desperacko jakiegoś portalu który wypełni moją pustkę :O wiesz wiek nie gra roli... mi zostały tylko wspomnienia ...

meska rzecz - tesknilam:p a drugiego czarnego nicka tu nie mam! słowo! pomaranczko nawijaj co sie dzieje. ja mam czarny nick wiec nie moge:p

Gość ikrfmoefjoejfoe
po prostu byłam kimś, a teraz jestem nikim przez pewne pomówienia, wypada tylko się zawinąć i spierniczyć.. nie da sie juz nic tutaj zrobić..

ikrfmoefjoejfoe-- w realu miałąs ten przypadek pomówienia??Nie rozpaczaj dziewczyno hoża,wszystko można rozwiazać.

Dlaczego jestem na cafe zapytasz.Bo ukochana "szlaja" sie od roku po,szpitalach i nie ma nadzieji na poprawę>:(

Gość ikrfmoefjoejfoe
wiesz, że to łatwo powiedzieć, nieporozumienia z osobą, która ma duże wpływy w danym miejscu i już masz spierniczone życie..czasem nie zdajemy sobie sprawy jak jedna osoba potrafi dokuczyć i uprzykrzyć życie danej osobie i nastawić innych przeciwko niej

Wnuków 12 i te sprawy do ub.roku były na porządku.Teraz jest próżnia przez w/w sprawę.

wow 12:)? czyli wesola gromadka! przykro mi,ze tak sie stalo....i nawet nic mądrego Ci nie napiszę....bo niby co?

Jak mozna skok w bok uczynić jak ❤️ przepełnione jest bólem.Tyle łez wylałem jak tylko wspomne o tym.

Gość ja pani wasza
no to juz idz skad przyszlas nara

Lecz tutaj jak nie mówię o tej mojej sprawie zapominam o wszystkim.Niestety nie dane jest mi się nawet tutaj wygadać bo horda pomarańczek natychmiast atakuje.Kobiety oczywiście mnie winią i koniec jest dyskusji.

Kaśka spikamy się?? :classic_cool: Ty jesteś zgrabna, a ja ... no cóż ja jestem, nie wiem jakie mam zalety jakąś mieć muszę :D

Gość ikrfmoefjoejfoe
Rozbitek.. nie wszystkie pomarańczki są takie groźne :)

a kto mowil o skoku w bok...? Rozbitek - wspolczuje... jednak niektore rzeczy sa nieuniknione... i trzeba sie z nimi pogodzic, wiem jak to strasznie brzmi:-o i pamietaj,ze wiara czyni cuda! udowodnione!

ikrfmoefjoejfoe-- tym bardziej jak jest niewielka miejscowość.Lecz zaraz sobie wspominam sytuację tutaj na cafe i już jest wszystko jasne.

Rozbitek - a za co Cie winią? meska rzecz- no pewnie:D ale tylko pod warunkiem jak masz powzyje 180cm wzrostu i wlasne mieszkanie:D