Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała Basia

Kiedyś mnie zwolniła z pracy a teraz przychodzi do mnie do pracy po jałmużnę!Ha!

Polecane posty

Gość mała Basia

Parę lat temu roznosiłam ulotki w firmie, w której pracowało małżeństwo. Wtedy naprawdę potrzebowałam kasy. Facet do mnie zarywał, że ho ho- zabierał na piwo, adorował, ale w sumie tylko się całowaliśmy. Oni nie byli dobranym małżeństwem - ona bez przerwy wrzeszczała na niego itp. itp. Franca jakoś się o tym dowiedziała i nakłamała szefowi, że cyt. "pijana roznoszę ich ulotki" :D Choć wtedy nie było mi do śmiechu, bo mnie przez idiotkę zwolnili. Czuła pewnie satysfakcję, ale wyobraźcie sobie, co czuła przychodząc do mnie po zasiłek :D:D:D pobiera też alimenty z MOPSu i nie pracuję buahaha :D Na dodatek dziś widziała mnie z narzeczonym w sklepie. Ona z dwójką dzieci wrzeszczących, uwieszonych na niej, nędzny koszyk z kilkoma artykułami najtańszymi, a ja odwalona, narzeczony w skórze itp., wózek załadowany na maxa, bo jeszcze zakupy dla rodziców robiliśmy, a ona tylko popatrzyła na mnie z nienawiścią :D:D:D Wyśmialiśmy ją oboje ;) Oliwa nie rychliwa, ale sprawiedliwa - kiedyś ona czuła, że jest lepsza ode mnie i ma władzę - teraz jest całkowicie na odwrót. Czekam do jej następnej wizyty w MOPSie. Będę też pilnie zwracać uwagę, czy nie pracuje gdzieś dorywczo:D Choć od koleżanki, która pracuje w spółdzielni, dowiedziałam się, że ma dość spore zadłużenie, więc raczej nie :D Ha ha:D

Gość mhsuh
To musi być prowo:(

Gość wiem ze prowo
do cviebie po jałmuzne haha dobre, rozumiem ze wyplacasz tym ludziom kase se swojej kieszeni. no i sprawa nr 2, cdzym tu sie podniecasz ? ze zapierdalasz w burzetowce za 1800 pln. pomysl jaka ja mam beke jak zachodze do mopsu, zona nie pracuje, ja bezrobotny. podjezdzam pod mops autem za 80k, mam zegarek za 13k, i lancet 80gram na szyji. mna jest bezcenna jak mnie takiego widza jak pisze o zasilek czy o kase na doplate do mieszkania czy przedszkola.

Gość sensitive23
Oj kobieto ja rozumiem ze nie zywisz do niej sympatii z racji tego ze zostalas przez nia zwolniona z pracy ale..... no wlasnie ale nie wysmiewaj sie z niej dlatego ze nie ma pieniedzy i ma dwoje uwieszonych dzieci albo w koszyku kilka artykolow. Sama kiedys z pewnoscia bedziesz matka i wtedy zobaczysz czy nadal bedzie cie stac na zakupy w wymiarze calego kosza. Szkoda mi takich ludzi dlatego nie mscij sie na niej bo jak sama napisalas oliwa nie rychliwa ale sprawiedliwa.Zeby to sie nie ziscilo kiedys przeciko tobie.

Gość mała Basia
zegarek za 13 koła buahahaha ,dobre, dobre :D:D:D a czy tak, zapierdalam to nie wiem, zapierdalałam kiedyś, jak studiowałam dziennie i ulotki roznosiłam, w weekendy na promocjach, na kasach dorabiałam Teraz to można powiedzieć, że się obijam ;)

Gość mała Basia
sensitive23 - to o koszyku było po to, by zwrócić uwagę na kontrast między nami. A wyśmiana została nie przez ilość towarów w koszyky heh ;) Tylko przez to spojrzenie, no jakby mnie chciała zabić Ja mściwa raczej nie jestem, ale ona wyjątkowo mi zalazła za skórę. Górowała nade mną, ja później nie miałam za co żyć, tak z dnia na dzień mnie zwolniła. Ale proszę - na dobre jej to nie wyszło, co nie będę ukrywać, bardzo mnie to cieszy :D

Gość ASDAS
Mówi się: "Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy" oraz "Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wyplywa". Bo co niby znaczy "oliwa nierychliwa"? Znaczy się, że powoli n aten wierzch wyplywa? ;-) Ale ty pusta jesteś.

Gość ugugugaaadd
:O autorko... uważaj żeby role sie nie odwróciły ponownie..żałosne ze jestes taka msciwa :(

Gość mała Basia
ASDAS - po moim przejęzyczeniu oceniasz, że jestem pusta? To tylko o tobie świadczy 😴 Ta baba też mnie za pustą uważała. I co :classic_cool: Nie wierzyła, że cokolwiek osiągnę heh, tego się nie spodziewała na pewno. Dobranoc moi drodzy 🖐️

Gość mała Basia
ugugugaaadd - raczej się nei odwrócą. Ja bym w życiu nie zwolniła dziewczyny za to, że mój mąż ją podrywa, przecież to śmieszne ;) I nie wymyślałabym kłamstw na nią, tylko się z mężem rozmówiła. Co jej zwolnienie mnie nie pomogło, bo i tak już z nim nie jest :classic_cool: Uckiekam spać, dobranoc 🖐️

Gość mała Basia
Kafe Poradnik - ona się ze mnie też kiedyś śmiała. A całowałam się owszem, bo po tych jego podrywach w końcu uległam, za co absolutnie nie czuję się winna - i tak ze sobą nie są. Spadam już naprawdę.

Gość wachmistrz
Basieńko, mam pytanie, czy ten Twój w skórze wie o tym, że całowałaś się z Szefem i mężem tej kobiety, komentuje to zdarzenie ?

Gość lady mary
Ciekawe co Ty zrobisz ,kiedy jakaś ścierka zacznie dobierać się do Twojego męża, z którym będziesz już mieć dwoje dzieci.

Gość pedzę bimber
Baśka, nic sie od niej nie różnisz.. Pracujesz w Mopsie? Znasz różne firmy i pewnie też sponsorów jakiś imprez masowych? To zrób cos dal tej kobiety i załatw jej pracę ( może byc cokolwiek uczciwego) jak widzę takie przechwalanki jak twoje to sie zastanawiam gdzie rodzą sie takjie pustaki :O

Gość mała Basia :(
ma mały móżdżek i jest zakompleksiona 😠 przykro że na kafe muszę czytać takie płytkie wpisy 😡 ma z was ktoś pomysł na głupią, bezmyślną zawiść??? :O

pędzę bimber(hehe ale nick) 🖐️ :classic_cool:

Gość pedzę bimber
ja mam zostawić życiu... wyrówna rachunki :P

Gość mała Basia
oho, podszyw tu wyżej z godz 8 coś . Odpowiadam na wasze pytania - tak, mąż wie o wszystkich moich byłych;) I na ten temat mówił tyle, że facet miał żonę faktycznie w dupie, jak się wcale nie krył z tym, że za mną szaleje. Co bym zrobiła, jakby jakaś dziewczyna zaczęła podrywać narzeczonego? Nic, byłabym dumna, że mój miś ma powodzenie ;) Pytanie raczej, co on by zrobił - po prostu powiedział, że jest zajęty.

Gość mała Basia
pedzę bimber - buahaha no pusta to tyjesteś :D Ona mnie wyrzuciła z pracy, a ja ma jej teraz szukać pracy? Buhaha. Ostatni będą pierwszymi :classic_cool:

tylko nie podszyw PROSTACZKO :O razi mnie Twoja płycizna i proszę Boga jeśli istnieje, bądź przeznaczenie jeśli Go nie ma żebym nie spotkał Ciebie na swojej drodze.... bye

Gość mała Basia
9.29 - znów podszyw

na niewiele Cię stać :D może Pan mnie wysłucha :classic_cool: 🖐️

Gość wiedzzzminn
ech, prowo czy nie takie prostaczki naprawdę istnieją

Gość mała Basia
Widzę, że tylko obrażać potraficie. Czyżby jesteście takimi samymi podłymi, zazdrosnymi, zaborczymi babskami? Nie mogącymi przeżyć, że inna jest ładniejsza? ;) Mój przykład to dowód na to, że sprawiedliwość istnieje. A za taką bogaczkę i panią się miała heh ;)

jestem facetem też całowałem się z takimi jak ty dyskretnie żeby żona nie miała powodów :P uroda przemija :D

Gość bgsdfbvzs
no wypas przykozaczyłas pełnym koszykiem i to nie ze swoimi zakupami. moze było wziasc dwa koszyki najebac do pelnai smigac tak po sklepie caly bozy dzien i kozaczyc, a przed zamknieciem rece do kieszeni i do domu.

Gość Pani Bovary z daleka
Najbardziej mi sie podobał tekst "m narzeczony w skórze" Padam ze śmiechu. Od kiedy to skóra jest wyznacznikiem luksusu? A Ty studiowałaś i pracujesz w MOPSIE? Współczuję. Pewnie zarabiasz tam niewiele więcej niż ona tego zasiłku dostaje. Wiesz koło fortuny cały czas się kręci?i że znowu może być odwrotnie?

Gość sadeawsfe
mala basiu i to ona wygrala bo pobiera zasilek z mopsu, nie musi pracowac i uzerac sie z nikim a kase ma:) tylko idioci pracuja i nie kombinuja buahahaha

Gość jeden komentarz do Basi
Gdy idziesz w górę badź miły dla ludzi, bo możesz ich spotkac spadając w dół! oj twój upadek będzie piękny