Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastiiiann

ona magister finansów a ja średnie bez matury.Jest szansa?

Polecane posty

Gość serduszko12345
Co za bzdura! Ja mam 28 lat więc mniej więcej bliski rocznik. Nasza matura była BEZ MATEMATYKI oszuscie. O ile ktoś chciał zdawać maturę bez matematyki. Marne wyjaśnienie. Kiedyś może ludzie nie zdawali matur ale w naszych czasach to wstyd jej nie mieć. I nie gadajcie ze to nieładnie oceniać po wykształceniu. Może nie od razu dr ale matura to MINIMUM. Tamtych czasach łatwiej było zdać. ZDECYDOWANIE. Więc mamy do czynienia z dosłownym leniem patentowanym

Gość serduszko12345
Gdyby mi facet powiedział ze nie ma matury..zobaczyłby tylko mój cień. Nie chodzi o madrosc Życiowa ale o minimalne ambicje. Reprezentowanie Siebie nie tylko poprzez gry komputerowe i umiejętnośc przybicia gwoździa. Będziesz miał dziecko i jak je zmotywujesz do tego aby zdało maturę. Jak mu pomożesz w lekturach czy pisaniu prac jak nie masz o tym zielonego pojęcia. Dla mnie to poniżające. I wstyd. Zabieraj sie za Lo

Gość zakręcona bardzo
oczywiście do przedmówcy ze masz rację matmy nie było wtedy na maturze, tez mam 28 lat i matmy od 15 lat wtedy juz nie było na maturze, wiem ze własnie jakos po naszym roczniku 3-4 lata pożniej wprowadzili, chociaz już wtedy mozna było zdawać nową maturę gdzie matma była. Ale na zwykłej maturze nie było matmy. Trzeba bylo zdać j. polski praca pisemna, ustnie potem, ustnie język, pisemnie wybrany przedmiot i jeszcze jakis przedmiot ustnie (mógł bć ten sam co zdawany pisemnie) więc ta matura była akurat o wiele łatwiejsza niz jest teraz ale oszust