Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvfgb

Dziewczynki pomozcie ile moga kosztowac te kolczyki?

Polecane posty

Gość dvfgb

To jest niby drobiazg od mojego faceta dla kolezanki z pracy za pomoc (chodzi o glupstwo) Ale na drobiazg cenowy mi nie wyglada, jest wybita proba 925 niby ze srebra http://zapodaj.net/7a3f90e222b1.jpg.html

Gość dvfgb
Ile on mogl wydac na to>

Gość madrakamilka
30-40 zlotych?

Gość wyglada jak
kiepska indyjska robota, mnostwo takiego szajsu na jakis stoiskach, 15-20zł to max.

Gość dvfgb
Nowe...

Gość dvfgb
Myslicie, ze jednak mogl wydac te 15 w indyjskim? Myslalam, ze jak srebro to wiecej... wkurzylam sie na niego, bo ukrywal, ze je kupil.

Gość wyglada jak
Krwawa Wilczyco, to nijak ma sie do przedmiotu umieszczonego przez autorkę. jak dla mnie to tandeta, tani drobiazg, który kupił gdzieś na odpierdol i tyle.

Gość Jestes pewna ze sa cale
srebrne? Bo jesli tak, to liczac na prefabrykaty - srebrne kule 10zl / sztuke (jesli to Swarovski), bigle ok. 10 (to na 100% bo maja probe), te koraliki podluzne zalezy jakie sa dlugie, ale nawet 10 - ok. 50 w samych polfabrykatach + narzut + vat. Zalezy gdzie kupione, ale niestety mogly ponad 100 kosztowac. Czesto kupuje w indyjskim chociaz nie bizuterie i nic podobnego tam nie widzialam. To znaczy ten podluzny koralik jest w stylistyce indyjskiej, ale reszta zdecydowanie nie...

Daję porównanie co może kosztować te 40zł. A te kolczyki z linku są hmmm...generalnie ja bym wolała pudełko czekoladek :) Ale liczą się intencje podobno

Gość dvfgb
Wolalabym zeby jej dal pudelko czekoladek! Bizuteria wydaje mi sie sprawa bardziej intymna. MAM RACJE CZY NIE?

Gość madrakamilka
Krwawa Wilczyca - hehe :D

Gość luśka83
mi się nie podobają, a noszę tylko srebro :) ale to moja opinia Takie kolczyki, u jubilera, nawet koło 100 zł mogły kosztować. Ja za 50 zł takie malutkie ostatnio kupiłam, a tu masa większa. Ale one wyglądają na stare, takie szczerniałe te srebro...

Gość Ta1iedna
To Ci akurat mogę powiedzieć, że to szczerniałe to pewnie oksyda, akurat mam taki czarny koralik do Pandory i na pewno nowy jest ;-)

Gość mozliwe jest......
taniocha z indyjskiego. Srebro nie srebro. Nie wierzysz, to wybierz sie do pierwszego lepszego sklepu z indyjskim badziewiem. Oni se wybijaja proby jak im sie podoba. Moze nawet za 5zl lyknal. Ale czy cena ma tu naprawde znaczenie? Przeciez liczy sie sam gest, no nie.....:)

Kryptoreklama? 15 zeta max. W dodatku materiał kiepskiej jakości, zapewne z domieszką niklu, czyli uczulające.

Gość wygladaja jak ze sklepu
wszystko po 2,50 :P facetowi zal bylo na bombonierke... :P