Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkwnmfiwfni3

jestem nikim boli mnie to:/ do niczego w zyciu nie doszlam

Polecane posty

Gość fkwnmfiwfni3

jestem spokojna ulegla taka choragiewka na wietrze nie mam swojego zdania ;/ mimo ze mam prawie 28 lat opieram sie na zdaniach innych ludzi ktorzy lepiej wiedza co dla mnie dobre:o nie jestem szczesliwa nie mam nic

Gość ptasiek nastroszony
ciszej bedziesz dalej zajedziesz ... moze nawet do Wroclawia czy inszego Szczecina

Gość dfdfdf
jestem taka sama, niesmiala, wstydliwa po prostu tragedia, stresuje mnie wszytsko, boje sie pracy, nabawilam sie depresji i nerwicy. mam 33 lata i nie mam niczego!!

Gość 1 9 8 5
tak kończą młode mamy, dzieci to zło

Gość cholera robota czeka
opieram sie na zdaniach innych ludzi ktorzy lepiej wiedza co dla mnie dobre :O, :O, :O Bład w założeniach. Opierasz sie na zdaniech ludzi KTÓRYM SIE WYDAJE że lepiej wiedza co dla ciebie dobre SZCZYT LENISTWA PANNA. Nie podejmujmy sami decyzji, bo w razie czego mozna bedzie zwalic odpowiedzialność na doradzającego? :O

Gość kamalina ciamajda
ja też w życiu do niczego nie doszłam bo jestem wstydliwa i się wszystkiego boję a po za tym jestem z biednej rodziny i nie było mnie stać na studia, mam byle jaką pracę fizyczną, ciężką, źle opłacaną, moi rodzice są bardzo chorzy i daleko, nie mam z nimi kontaktu, moje rodzeństwo jest skłócone, moi teściowie mnie nienawidzą a mieszkam z nimi i ciągle mi to okazują, mąż nie ma pracy legalnej, nie mamy gdzie mieszkać, nie mamy niczego...

Bez takich, jestem mloda mam dziecko- i napewno nie jestem nikim. To zalezy od osobowosci. Znajdzcie prace, robcie cos w zyciu.

Gość ptasiek nastroszony
Elizka, niestety ale jesteś bezrobotnym zerem na utrzymaniu.

Gość grymajdel
no dokładnie, człowiek ciężko pracuje żeby mógł mieć dziecko i go nie stać a taka zaraza świata zrobi bękarta i czeka aż ją wszyscy wkoło będą utrzymywać

Gość cholera robota czeka
ptasiek nastroszony jesteś ropiejącym wrzodem na zdrowej tkance społeczeństwa :P

Hehe, sam jesteś zerem. Mam prace, mieszkanie i cudowne dziecko- ty tylko swoje kompleksy. Zapewne internet masz opłacany z Funduszy Unijnych 🖐️

Gość a jutro mozesz byc powaznie
Hehe, sam jesteś zerem. Mam prace, mieszkanie i cudowne dziecko- ty tylko swoje kompleksy. Zapewne internet masz opłacany z Funduszy Unijnych chora, wiec sie nie chwal... :p

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahaha

Gość grymajdel
najgorsze są takie co bezmózgo zbuchają bękarta w wieku około 17 lat i potem wszyscy muszą ją utrzymywać bo ona się do żadnej pracy nie weźmie

A co ma do tego choroba. Moze dzis wyjdziesz z domu, i sie wypierdolisz na schodach-po czym zejdziesz na skutek uszkodzenia mozgu. Chyba masz niezle nasrane we łbie, ze zółc cie zalewa na słuch o tym ze mam prace i mieszkanie. Wiec co przypadek losowy ma do normalnego zycia??? Pasozyty społeczne zólc zalewa ze ktos ma lepiej.

Gość i kto to pisze. no kto
grymajdel najgorsze są takie co bezmózgo zbuchają bękarta w wieku około 17 lat i potem wszyscy muszą ją utrzymywać bo ona się do żadnej pracy nie weźmie trzeba było takiej gówniarze nie robić dziecka, to byś nie musiał ich utrzymywać, ale jak ci w głowie tylko jedno, to teraz za to płać tralallalalala :)

grymajdel najgorsze są takie co bezmózgo zbuchają bękarta w wieku około 17 lat i potem wszyscy muszą ją utrzymywać bo ona się do żadnej pracy nie weźmie Mowisz tak na bazie swoich doswiadczen.. Oj współczuje ci mamusi.

Gość grymajdel
Elizkaaaa1986 powiedz no mi na uszko co było u Ciebie pierwsze? dziecko mieszkanie czy praca?

Gość a jutro mozesz byc powaznie
A co ma do tego choroba. Moze dzis wyjdziesz z domu, i sie wypie**olisz na schodach-po czym zejdziesz na skutek uszkodzenia mozgu. Chyba masz niezle nasrane we łbie, ze zółc cie zalewa na słuch o tym ze mam prace i mieszkanie. Wiec co przypadek losowy ma do normalnego zycia??? Pasozyty społeczne zólc zalewa ze ktos ma lepiej. Wyzywasz ludzi od zer, więc sama masz nasrane we łbie :p

Gość sadeawsfe
a mnie panstwo urtzymuje i ejst dobrze bo po co ja mam zapierdalac za grosze i na kogos:P emerytuy nie dostane albo nie dozyje to na hooja mam plcic na zusy

Co za banda debili... Najlepiej komus cos zazdroscic i zrobic wszystko zeby zrownal do waszego (nizszego) poziomu niz wziasc sie w garsc i zaczac walczyc o swoje Dlatego wiekszosc z was hipokryci bedziecie pracowac do konca zycia za marne 1000-1700zl i klepac biede

Gość grymajdel
najgorsze są takie co zbuchają bękarta w wieku 17 lat, ja naszczęście jestem pożądnym facetem i mam dziecko które spłodziłem po ślubie z dorosłą kobietą i to była nasza przemyślana decyzja, moja matka urodziła mnie mając 26 lat jako pierwsze swoje dziecko i również było to po ślubie z moim ojcem więc nie porównujcie mnie do wyrzutków społeczeństwa

grymajdel Elizkaaaa1986 powiedz no mi na uszko co było u Ciebie pierwsze? dziecko mieszkanie czy praca? Potrafisz oddychac i sie poruszac rownoczesnie??? Nie rozumiem dlaczego mam komus tłumaczyc sie dlaczego urodzilam dziecko majac X lat?? Skonczyłąm studia pracuje od 20r.zycia wiec jaki wy macie problem. To wy jestescie załosni- majac po 30 l bez wykształcenia, pracy na utrzymaniu rodziny. Leczycie tu kompleksy obrzucajac innych?? :)

Gość sadeawsfe
grymajdel jak to nie ejstes wyrzutkiem spoleczenstwa? matka cie jak widac nie nauczyla kultury osobistej wiec wyrzutkiem jestes ty

Gość grymajdel
osobiście chodzi mi o takie kobiety które urodzą dziecko w wieku około 17 lat a potem nie pracują a jeśli ty urodziłaś dziecko w takim wieku ale masz pracę i ułożone życie to ok

Gość elizkaaa ale masz pusty,
bezmyslny łeb jeszcze los ci odpłaci dostaje taka wszystko za darmo i jeszcze się wymądrza, to ty jestes zalosna :o 🖐️

Gość grymajdel
matka mnie nie nauczyła kultury osobistej? to wąty kieruj do mojej matki. idź na jej grób i jej to powiedz że mnie nie nauczyła bo umarła gdy miałem 7 lat powodzenia