Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutniasto mi i przykro

smutniasto mi i przykro

Polecane posty

moi teściowie wybudowali dom bratu mojego męża a tamta synowa nie pracuje tylko się opierdala bo ten syn zarabia 6000 zł miesięcznie i jeszcze co chwila im pomagają, ojciec jeździ z nim na zlecenia ale nie bierze za nie kasy tylko syn dostaje, mają dziecko i ciągle dostają dla niego prezenty, a ja pracuję i mojemu mężowi a swojemu synowi nie chcą pomóc, każą nam radzić sobie samym, a dopóki u nich mieszkamy to mamy płacić rachunki. tamta synowa przyłazi do teściowej codziennie o 9.00 i wraca do domu o 20.00 jak jej mąż wraca z pracy. mam tego dosyć!!! to niesprawiedliwe!!! co byście zrobili na moim miejscu?

jak tamten syn z nimi mieszkał to nie musiał płacić rachunków a teraz teściowa prawie codziennie daje im obiady, a my płacimy rachunki więc to za nasze pieniądze. jak tak można jednemu wszystko dawać a drugiemu nic tylko brać?

dlaczego nic mi w życiu nie wychodzi? moja mama ciężko choruje i nie była na moim ślubie, mój maż nie ma pracy, ja zarabiam bardzo niewiele, nie mogę sobie pozwolić na dziecko. czemu los jest tak niesprawiedliwy?

w dodatku teściowie mnie nie znoszą i ciągle mi to okazują, już nie wytrzymuję moje życie jest takie marne

Gość cała polska pali koty
ja bym się wyniosła i pozwoliła rodzinie pławić sie bez przeszkód we własnym sosiku :)

ale ja zarabiam tylko 1000 zł

mój mąż pracował ciężko w polu każdego dnia żeby rodzicom pomóc wstawał o 5 rano przed szkoła czasami nie szedł do szkoły bo rodzice mu kazali robić w polu nie miał nigdy wakacji a teraz nadal go wykorzystują, nie mamy dokąd iść więc to znosimy, ale już nie mamy siły

wiem ze sprzedali działki budowlane i im wybudowali dom!!!

jestem po prostu w sytuacji patowej

czyli wychodzi na to ze tamten syn wzbogaca sie na pracy mojego męża w polu i w ogóle, a jak my jesteśmy biedniejsi to zamiast nam pomóc to oni pomogli tamtym bogaczom i teraz pławią się w luksusach i jak ja idę do roboty to ona stoi pod domem w super futrze i mi smutno

co byście zrobili w takiej sytuacji? w ogóle coś się da zrobić? myślałam już o samobójstwie, ale mąż mi nie pozwolił

w tej chwili ona też tu siedzi i sobie gadają i się śmieją z teściowa i się cieszą z syna i wnuka jak hałasuje:(

a teściu pojechał na zlecenie z synkiem żeby zarobić dla niego 500 zł w 2 godzinki

JEZU CZY JEST KTOŚ W STANIE MNIE PODNIEŚĆ NA DUCHU I POKAZAĆ DOBRE STRONY TEJ SYTUACJI?

POMÓŻCIE...

Gość blanka 09870099
moi dziadkowie uwielbiali swojego mlodszego syna,(a mojego wujka)od dziecinstwa dostawl wszystko co chcial i tak zostalo dziadka na wiele lat.Mojego tate dziadkowie traktowali o wiele gorzej,wkoncu tata sie poklocil z dziadkiem i nie utrzymywali kontaktow przez 15 lat.Pogodzili sie dopiero przed smiercia dziadka kiedy ten byl juz umierajacy.Dziadek chyba do konca nigdy nie zrozumial jak w rozny sposob traktowal swoich synow.Naszczescie mnie dziadek zawsze kochal

tamtemu synowi zaczęli budować dom gdy miał 20 lat, a mój mąż jest tylko rok młodszy od niego tamten ma teraz 26 lat i luksusy dzięki rodzicom a my mamy po 25 lat i mały pokoik

jak to zazdrość? a postaw sie na moim miejscu? nie byłoby ci przykro? nie powiedzialm ze oczekuje na pomoc tylko ze jak juz cos to mogliby pomyslec tez o nas a nie tylko ciagle o tamtych

Gość szukac pracy i wyniesc sie
a moze maz by tak porozmawia.ł z rodzicami? Moj facet tez ma rodzicow i dwóch braci.Jeden z nich dostał dom drugiemu pomogli a ten mój nic i ciągle go nękają by im pomógł,zawiuzł to tu to tam ..a on nie widzi problemu =/

no widzisz jak to jest, już żeśmy gadali pełno razy, skarżyliśmy się a oni mówią że tamten syn jest wspaniały i dlatego mu pomogli a mój jest be i mamy se sami radzić

ja cały czas tu jestem i potrzebuje wsparcia i porady pomocy!!!