Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaklaudia

MLODZI W WIEDNIU

Polecane posty

Gość Ptoku
To Co dzialamy cos w sobote?

Siemka wszystkim , Jestem we Wiedniu od 3 miesiecy , To spotkanie ba stephansplatz czy na praterze pod riesenrad ??? Daje kontakt jak cos. gg 42240279 Pozdrawiam.

Gość Magdakrk26
Hej:) a ja do Wiednia od kilku lat jeżdzę na wakacje (jakieś 2 tyg w roku). Więc znam go tyle o ile, ale bardzo bardzo mi się podoba. Jestem teraz na takim etapie życia, że potrzebuję coś zmienić... i zastanawiam się nad wyjażdem z Polski do tego kraju. Napiszcie proszę czy bardzo trudno jest Wam tam żyć tak na codzień... jak jest z pracą...?? Słabo a w zasadzie znam język czy mam wogóle szansę na jakąś pracę?? Mam tam jakąś rodzinę, więc znoclegiem na początku n ie było by problemu, ale pracę musiałabym znależć sama. A może ktoś z Was ma jakieś rady?? Dodam tylko , że jestem zaradnąi szybko uczącą się osobą.

spotkanie na stephansplatz czy na praterze pod riesenrad ??? Jest ktos na forum? pisac , bo malo czasu zostalo...

Gość Ptoku
Rachen nic z tego nie Bedzie nikt nic Ni pisze

Cześc :) ja z kolei jestem we Wiedniu około miesiaca i dopiero dzis na natknołem na to forum, ale jak to mówia ze lepiej poźno niż wcale :) i z miejsca chciał bym zapytac czy już żescie zorganizowali to spotkanie, w razie czego to jestem ZA :) Pozdrawiam :)

Ja Jeszcze sie z nikim sie nie spotkalem ...... Proponuje: Miejsce spotkania: Westbanhof - na gorze -Dzien zalezy kto kiedy ma wolne -Godzina zalezy kto do ktorej pracuje Wszyscy piszcie kiedy macie czas!!! :D wybierzemy dzien i godzine ,jezeli komus nie podoba sie miejsce , to podajcie propozycje zmienimy to wtedy. Czekam na propozycje.

Gość Ptoku
Jak cos ustalicie ja sie pisze.

Moja Propozycja: Miejsce spotkania: Westbanhof - na gorze -Dzien: Piatek -Godzina 16:00 Kto jest za a kto nie moze o tej godzinie? pisac ! ;D

Gość ptoku
ja odpadam nastepy tydzien jak cos swieta :p

Gość nie rozmuiem
czemu jesteście za granicą i zamiast chodzić do tamtejszych knajp trzymacie się kurczowo polskich? Przecież młodzi jesteście. Języka nie znacie czy jak?

Ja Chodzę w tyg. do pracy i na kursy Niemieckiego. A im nas Więcej Polaków tym Lepiej. chodzenie na dyskoteki tez sie nudzi po pewnym czasie. Doszedłem do wniosku jeśli poznamy się w więcej osób to można skoczyć na Rowery, Rolki Piwo , lub domowke , lub co kto chce , a do tego są potrzebne znajomości. to jest mój pierwszy krok , od czegoś trzeba zacząć.

Gość empe 71
czesc, ktos chetny na frisbee w sobote?

Gość empe 71
no wlasniw wstalem za 2 godziny mozemy sie ustawic

Gość only_one
klaudiaklaudia - jesli ofera biegania jeszcze akualna to bym sie na to pisal. Proponuje Donaukanal 1, 2 Bezirk. GLG

Gość only_one
Btw. - dopiero teraz znalazlem to forum, choc w Wiedniu od 7 lat :( Szukam rodakow do wypadow na motocyklach (wieczorne po Wiedniu, weekendowe), do tej pory raczej bez sukcesow. Jesli znacie kogos jezdzacego na motocyklu z Wiednia, N, Bgln. bede wdzieczny za kontakt. LG

Gość sonnig
ja nie jeżdżę, ale chętnie oglądam :) pozdrawiam z Wiednia

Gość A moze kots z Was
a moze ktos z Was wybiera sie na Metallice 10 czerwca?

Gość ptoku
Wiem że jeszcze miesiąc ale 22-24 czerwca jest donauinselfest wybiera się ktos mozna by bylo cos zorganizowac.

Gość A moze kots z Was
Na Donauinselfestival ja się pewnie wybiorę, co mam się nie wybrać. :) A na Metallice tez bym się wybrała, całą czarną płytę podobno grają ....

Gość empe71
po ile bilety na Metallice?

Gość kurczez
no to ja, do tego kogos od motoru, moj mąż tez kogos szuka, odezwij sie na maila natasiaaa@interia.pl