Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaklaudia

MLODZI W WIEDNIU

Polecane posty

Gość ela.bialecka
Witam, wyjeżdzam do Wiednia w weekend ten na Boże Ciało mam pytanko.. czy byłby może chętny jakiś student lub ktoś kto za opłatą oprowadziłby nas po mieście ? e mail - ela.b@grupazdrowie.pl tel - 728-427-290 tylko poważne propozycje

Gość 2QL
Cos cicho w tym temacie... Ja jestem we Wiedniu od poltora roku i sam wiele nie zwiedzilem :P Moze wie ktos gdzie jest skatepark? Sezon na rolki juz sie rozpoczal i szkoda, zeby lezaly w szafie.

Witam. Widze ze cos temat upadl, nikt nie pisze od dluzszego czasu. A wkoncu ten temat jest zeby poznawac nowych ludzi. Moze jednak zbierze sie kilka osob. Czekan na odpowiedzi

Gość gość
Forum umarlo nie ma co czytac :D

Gość agawa400
Jestem w Wiedniu od miesiaca,do Utopi mam 100 m, ale bawic sie samemu nie idzie.Chyba za stara jestem,czy sa tu ludzie po 30-stce?A moze jakies inne miejsce?

Gość Lorenco1981
Agawa400 jesli pytasz cczy ktos jet po 30-tce to ja mam 32 lata. Mowisz ze jestes od miesiaca w Wiedniu. Przyjechalas tutaj do pracy czy wakacje?

Gość dymek555
czesc, jestem studentem i mam 21 l. Wybieram sie na wakacje do pracy, a w weekendy chetnie bym sie wybral gdziekolwiek:D w tamtym roku bylem to samemu lipa, bo niewiadomo gdzie wejsc i nie ma sie z kim pogadac, tym bardziej ze nie umiem niemieckiego. Dajcie znac jakby ktos tez sie nudzil w weekend, jakas impreza zwiedzanie czy cos tego typu.

Gość gość
Hej. Mam 20 lat i od marca zaczynam studia w Wiedniu. Szukam nowych znajomosci dlatego zajrzalam na ten watek. ;)

Gość gość
Hej. Tez bardzo chetnie poznam nowych ludzi. :)

Gość ollszii
Co do skateparku jesli jeszce kogokolwiek to interesuje to jakiś tam jest Mniej więcej w okolicach Simmeringu . Z Simmeringu tramwajem 6 na Zentralfriedhof tylko nie pamiętam który przystanek aczkolwiek 1 lub 2 .Jest własciwie niedaleko tyłów zamku, gdzies niedalego jest jeszcze boisko do plażówki i można też pograć w kosza. To w sumie jedyny o jakim wiem .Tak przy okazji, jeśli ktoś zna jakieś fajne ciekawe miejsca, chociażby jakiś park czy cokolwiek gdzie fajnie się siedzi to czekam na poropozycje, bo jak tylko zlapię okazję to jadę : )

Gość gość
hej jest tu ktos?szukam fajnych osob w wieku okolo25 lat ktorzy chcieli by czasem gdzies wyjsc, czy to na imprezke czy tak poprostu sie spotkac :) Pozdrawiam Asia:)

Hejka. Ja z checia tez poznam nowe osoby. Jesli jest ktos chetny na spotkanie np przy piwku to pisac. Pozdrawiam

Gość gość
hej Asiu, pozno zajrzalam na forum, jak masz jeszcze ochote i jak w ogole zagladniesz jeszcze na to forum :) to mozemy sie spotkac. Mieszkam od 2 lat w wiedniu, ale mam niewiele polskich znajomych. Pozdrawiam!

Gość gość
Hej bede przez miesiac we wiedniu, jakby ktos chcial sie wieczorem wybrac na jakis wypad, albo macie info o ciekawych eventach to piszcie na stviennesewaltz@gmail.com

Gość gość
hej, temat stary ale kto wie... mam 37 lat i generalnie nudzę się po pracy jak ktoś ma ochotę wyskoczyć gdzieś po pracy to piszcie fortisaquila@gmail.com pozdrawiam

Gość gość greg
Czesc.jestem grzesiek.tez od niedawna jestem w wiedniu.jest moze ktos w moim przedziale wiekowym?odezwijcie sie prosze