Gość polls Napisano Listopad 11, 2011 Otóż kochałam się ze swoim chłopakiem dwa dni przed owulacją. jak wychodzi w tym http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html kalendarzyku. Raz z prezerwatywą, raz bez. Po pierwszym stosunku(w prezerwatywie).. "wylizałam :/ " penisa chlopakowi i na nim 'usiadlam' . Nie doszedl we mnie tylko na zewnątrz i to pare minut po wyjeciu penisa. (tak bezpieczniej). Boję się że mogę być w ciaży. cykl mój trwa 26dni. kochałam się z nim 25 października przed stosunkiem jakiś tydzień bolały mnie jajniki! a po stosunku do dziś czasem tak delikatnie pobolewają, ale nie tak jak wtedy. Zaczelam mierzyc temperaturkę dopiero po stosunku :/ niestety. Nie znam się na tym zupełnie. W dzień owulacji, jak wychodzilo na tym (kalendarzyku) mialam w pochwie temp. 37,4. dziś mam 37. i ogolem tak nie więcej i nie mniej sie utrzymuje, ale podobno po owulacji taka temperatura moze sie utrzymywac. Dodam że normalna temperature ciala, (mierze pod jezykiem) mam 36,6 ale czasem w ciagu dnia mam 36,8.(nagle robi mi się gorąco) zrobiłam test. negatywny. wiem że za wcześnie, ale czasem wykrywają wczesną ciążę. mam twardsze piersi, niż 3dni temu a mój śluz przez pare dni wyglądał tak : w dzien rzekomej owulacji był wodny, przeźroczysty i tak przez 3 dni potem zrobił sie bardziej lepki. a od wczoraj jest tak jakby 'suchy', bialawy mozna go zeskrobać z majteczek. dodam że mam kandydoze pochwy i tez nie mam pojecia.. Błagam, niech mi ktoś odpowie. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach