Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość polls

Ciąża. Pomocy.

Polecane posty

Gość polls

Otóż kochałam się ze swoim chłopakiem dwa dni przed owulacją. jak wychodzi w tym http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html kalendarzyku. Raz z prezerwatywą, raz bez. Po pierwszym stosunku(w prezerwatywie).. "wylizałam :/ " penisa chlopakowi i na nim 'usiadlam' . Nie doszedl we mnie tylko na zewnątrz i to pare minut po wyjeciu penisa. (tak bezpieczniej). Boję się że mogę być w ciaży. cykl mój trwa 26dni. kochałam się z nim 25 października przed stosunkiem jakiś tydzień bolały mnie jajniki! a po stosunku do dziś czasem tak delikatnie pobolewają, ale nie tak jak wtedy. Zaczelam mierzyc temperaturkę dopiero po stosunku :/ niestety. Nie znam się na tym zupełnie. W dzień owulacji, jak wychodzilo na tym (kalendarzyku) mialam w pochwie temp. 37,4. dziś mam 37. i ogolem tak nie więcej i nie mniej sie utrzymuje, ale podobno po owulacji taka temperatura moze sie utrzymywac. Dodam że normalna temperature ciala, (mierze pod jezykiem) mam 36,6 ale czasem w ciagu dnia mam 36,8.(nagle robi mi się gorąco) zrobiłam test. negatywny. wiem że za wcześnie, ale czasem wykrywają wczesną ciążę. mam twardsze piersi, niż 3dni temu a mój śluz przez pare dni wyglądał tak : w dzien rzekomej owulacji był wodny, przeźroczysty i tak przez 3 dni potem zrobił sie bardziej lepki. a od wczoraj jest tak jakby 'suchy', bialawy mozna go zeskrobać z majteczek. dodam że mam kandydoze pochwy i tez nie mam pojecia.. Błagam, niech mi ktoś odpowie. :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować