Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból zęba bardzo

wczoraj byłam u dentysty, zatruł mi zęba, potem będzie leczył kanałowo ale

Polecane posty

Gość ból zęba bardzo

on mnie boli nawet teraz. Wprawdzie lekarz powiedział, że ząb może boleć i pewnie będzie i mam się nie przejmować i wziąć coś na ból ale czy może mnie boleć nawet na drugi dzień? Dodam, że ząb ten bolał mnie już od miesiąca dość mosno, musiałam brać leki na ból, może było to w takim stadium, że dlatego teraz tak długo boli, jest to możliwe?

Gość spoko loko
Ja tez tak miała kiedys, ból byl nie do zniesienia, meczyłam sie tydzien, bo nie moglm isc do dentysty, okazało sie ze zab był zle zatruty.

Gość a po jakim czasie zniknęła
no proponowałabym kontrolną wizytę. Ząb może się truć zbyt szybko i zbierają się gazy i dlatego boli. Znam osobę której po zatruciu dentysta musiał otwierać i truć zęba 3 razy (dwa razy był ząb otwierany i wstawiany był wentyl). Dopiero za 3 razem nic nie bolało po zatruciu i ząb jest wyleczony. Całe leczenie trwało długo przez ten problem z truciem i bólem.

mi dentyści bardziej szkodzili niż pomagali :o partacze i konowały :o zwłaszcza jedna stara rura z ciemnym warkoczem i brązową jedynką :) pozdrawiam tę kurvę :)

też tak miałam, to normalne, Musisz wziąć antybiotyk na zęba - ból przejdzie jak ręką odjął.

Gość ból zęba bardzo
no dzisiaj raczej nie pójde do dentysty bo święto, mój dentysta będzie dopiero 21 listopada, mam nadzieję, że do jutro przejdzie przypuszczałam, że w dzień zatruwania będzie bolał ale nie sądziłam, ze na następny dzień też dentysta jest dobry, nawet bardzo