Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Pijecie alkohol przy dzieciach?

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

Tak normalnie lamke wina, piwo lub jak sa goscie to tez wszyscy pija przy dzieciach? A moze sa mamy, ktorym zdarzylo sie upic nawet?:P Pytam bo ostatnio bylam swiadkiem tego jak pewna znajoma sie upila i ledwo mogla mowic do dziecka:D A jak jest u was?

mi sie zdarzylo kilka razy dosłownie wypic w dzien przy mojej małej jedno piwko z kolezankami, ale pilam jedno 2 godziny heh

Gość dobrze ze wybralas
nie gdy chce wypic wywożę dzieck ona syberie ;/ a co jest zlego w wypcu piwka czy lapmki wina przy dziecku ;/ przeciez czlowiek sie wtedy nie upija ;/

Gość mamusieńka..
pije. Tez zdarzyło mi się opić ale dzieckiem zajmował sie maż a ja grzecznie poszłam spać:)

Gość Kakaka...
Fajnie jest pokazać dzieciom że można napić się kulturalnie lampki wina czy wypić piwo. To uczy ich prawidłowych zachowań, po warunkiem że sie nie upijemy. Dzieci uczą się obserwując Nas jak im pokażemy że upijanie się i bełkotanie to nic złego to mogą nie zdawać sobie sprawy że to przesada, brak umiaru.

Gość ja pije jak mały idzie spać
a tak to - to raz sie troszke upiłam na imieninach u teciow.......ale mąz byl trzezwy bo prowadzil auto. Ale tak to nie pije - nie ma nic bardziej zenujacego niz widok pijanego taty lub pijanej mamy (nie mówie tu o stanie po 2-3 lampkach wina czy po piwie, tylko juz raczej po kilku glebszych)

Gość Kakaka...
Dokładnie napić się lampkę wina czy dwie to nic złego, ale upijanie się przy dzieciach jest niedopuszczalne tak mi się wydaje. Jeśli dziecko śpi i jest ktoś inny dorosły trzeźwy w domu to nie dzieje się nic złlego. Ważne by miało wtedy opiekę i nie widziało rodziców pijanych.

Gość mamusieńka..
A jak idziecie do kogoś z dziećmi np na imieniny to co nie pijecie??? Wychodzicie jak jakiś wujek opił się i bełkocze???

Gość pytam z ciekawosci
wiecie ja tez nie pytam bez powodu, bo wczoraj toche zabalowalam:P na wypadzie z kolezankami i teraz chce mi sie strasznie piwka napic i jak na zlosc mam reddsa w lodowce;) ale siedze tez sama z dzieckiem.Normalnie to bym sie napila bez wahania, ale po wczorajszym boje sie ze moze mnie "trzepnac":D a maz dopiero za 2 godziny bedzie.

Gość mamusieńka..
po redsie??? no co ty pij śmiało:)