Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa analfabetka

kto choc troche zna sie na komputerach i mi odp na pytania.. prosze

Polecane posty

1. chce nagrac na plyte DVD zdjecia. Pojemnosc tej plyty to 4, 7 GB. Zdjecia ktore chce nagrac maja 2, 29 GB.Ale jak probuje je nagrac to pojawia mi sie komunikat ze jest za malo miejsca na dysku. o co chodzi? uzywam programu ashampoo burning, taki udalo mi sie sciagnac z internetu, chcialam nero ale nie moglam :/ 2. mam na pen driveie instalke do programu office 2003. udalo mi sie go zainstalowac na laptopie (wlasciwie mojemu koledze sie udalo bez przeszkod), wiec z nia chyba jest wszystko w porzadku. teraz sama probuje zainstalowac na stacjonarnym kompie, ale jak doszlam do pewnego momentu to pojawil sie BLAD 1311. nie pamietam dokladnie co bylo napisane, ale cos tam ze nie mozna znaleźc pliku zrodlowego, ze nie ma dostepu chyba cos takiego to bylo.. o co chodzi?/ kto wie i mi powie? kto ma ochote zrobic dobry uczynek? wiem ze dla kogos moga to byc banalne pytania i sprawy, ale ja jestem kompletnym beztalenciem w kwestii informatyki, wiem o tym doskonale i sie do tego przyznaje, ale licze na jakas pomoc. dzieki z gory :)

raczej nie mam takiej opcji. weszlam tam na nagran dysk cd/ dvd z danymi bo taka opcja mi pasowala. dodalam pliki ktore chce nagrac. na tym duzym polu ktore sie otworzylo rozne informacje sa np. przewidywany rozmiar na cd/ dvd z danymi- 1, 5 Mb. tak jets u dolu napisane. albo z boku: pasuje do CD-R/ RW DVD+- r/ RW DVD+- R DL Nie wiem o co tu chodzi. Nie, najpierw zgralam ten caly folder na pulpit

nie3 znam tego twojego programu,w nero zanim cokolwiek wybierze najpierw pyta jakie dane chcesz zapisac. moze sprobuj puscic z pendrive'a...

chcialam sciagnac nero ale nie moglam jakos..bede probowac jeszcze

Gość są też inne dobre programy
BurnAware Free, CD Burner XP :)

Są i inne programy do nagrywania, część z programów ma opcję wykrywania nośnika. Jeśli płyta została nagrana / zepsuta to właśnie będą pojawiały się takie dziwne komunikaty o braku miejsca. Wiele programów ma też opcję pokaż informacje o nośniku co rozwiewa wiele wątpliwości :)