Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nie była przyjaźń

Jak myslicie czy warto odezwac sie do osoby

Polecane posty

Z ktora nie mialo sie kontaktu blisko rok? Troche ja olalam a i ona nie zabiegala. Mimo wszystko jakos tam sie chyba skumplowalysmy. Nie byla to jakas superwazna osoba dla mnie. Myslicie ze warto?

Gość mam zamiar
znajomych njgdy za wjelu

Nie zblaznie sie?

Gość Sanders29
nie Jolu nie zbłaźnisz się :>

Gość a warto się odezwać
a warto odezwać się do osoby, którą się trochę olało 5 lat wcześniej? Chodzi o koleżankę, nawet przyjaciółkę. Z jednej strony może ta osoba nie mieć ochoty na odnowienie kontaktu, z drugiej - może też być zupełnie już "inną" osobą, wiem, że założyła rodzinę i ma przynajmniej jedno dziecko.

Nie jestem Jola :P ale jak zaczac? Czy sms typu "hej, co slychac?" to dobry pomysł?

Jesli to byla naprawde przyjazn, to mysle ze tak. Ale ta moja znajomosc to zadna wielka przyjazn, dlatego nie wiem.

Gość a warto się odezwać
To może zaczep ją na fejsbuku, bo sms to tak może faktycznie nie bardzo. Możesz też zadzwonić i zapytać, co u niej słychać, albo jak nie chcesz tak bezpośrednio to zadzwon pod jakimś pretekstem, i zobaczysz jak się rozmowa potoczy, zaproponuj wypad na kawę czy coś.

Gość a warto się odezwać
Eh. Wiem, że zachowałam się wtedy nie do końca w porządku i męczy mnie to. Tzn. nie zrobiłam tej osobie żadnego świństwa, po prostu urwałam kontakt z pewnych przyczyn w ogóle nie związanych z tą osobą. I nie wiem, czy ona teraz okazałaby wyrozumiałość.

To tym bardziej, jak czujesz sie jakos winna, to zadzwon. Ja nie mam FB ani NK ani nic w tym stylu wiec takie cos u mnie odpada.