Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vitaminka0009

UDA

Polecane posty

Gość vitaminka0009

Cześć! Mam ogromny problem z udami . Są nieproporcjonalne do mojego wygladu. szczuply brzuch , waska talia , male piersi , smukle lydki i DUZE UDA! moje utrapienie . chodze na silownie , glownie aeroby. Kiedy napinam udo to wiadac mocno zarysowany miesien ale mam tez duza tkanke tluszczowa , glownie w gornej czesci ud oraz wewnetrznej. moim celem jest spalenie tkanki tluszczowej ale nie rozrost miesni . prosze o rade! ps. myslalam o spalaczach tluszczu , co o tym mysliscie ?

Gość ptasiek nastroszony
roztworz się nie zaciskaj tych ud a staną się nieważne bo pojdą na boki

Gość Żelu Miszcz
dieta i szkoła tańca :> pij dużo wody mineralnej

Gość wujek dobra rada.
Generalnie trudna sprawa, bo taką już masz budowę. Prawdopodobnie masz rozwinięty mięsień udowy, być może też grubą kość udową. Wbrew pozorom kobiecie nie jest łatwo zbudować masę mięśniową, więc nie obawiaj się tego. Pierwsze Moja rada jest taka, połącz aeroby z ćwiczeniami na siłowni, z tym że na siłowni ćwicz wszystkie partie ciała, do tego dobra dieta - mało słodyczy i wtedy spalisz trochę tłuszczu, z dużą szansą, że gros będzie z ud.

Gość vitaminka0009
tanczylam 6 lat , w tym roku wlasnie przestalam . czy jakies konkretne cwiczenia moglby mi ktos zaproponowac ? czytalam na forach ze te wspomagacze - spalacze tluszczu jednak czasem pomagaja , mial ktos z tym jakas przeszlosc ? moze ktos moglby jakos rozwinac temat ?