Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wycinek z życia

Wycinek z mojego dziwnego życia

Polecane posty

Gość Wycinek z życia

Witam.dzisiejszy poranek,głęboki sen,godzina 6 rano.nagle sms o głośnym sygnale do mojego mężczyzny.ponieważ byłam najbliżej komórki-chciałam ją szybciutko podać facetowi-aby wyłączył dźwięk smsa-bo jest on wyjątkowo piskliwy i długi.ponieważ było ciemno,wyrwana nagle ze snu to ledwo na oczy widziałam w ciemnym pomieszczeniu-stłukłam talerz..podałam mu szybko komórkę,i mimo że marzyłam o łóżku to wzięłam się za sprzątanie kawałków talerza.reakcja mojego faceta-rozjebałaś talerz!po nocach się rozwalasz! I jeszcze to moja wina,i jeszcze tak mnie podsumował.dodam że talerz jest mój,i to był mały bardzo,bardzo zniszczony stary talerz. Czekam teraz na wasz komentarz do jego zachowania.ją powiedziałam mu co o tym myślę,ale on uważa że nie mam racji,tylko on.dodam jego wiek to 36 lat,jesteśmy po przejciach,a razem od 2lat.

Gość ja bym powiedziala
ze wkurzyla go tresc smsa a wyladowal zlosc na Tobie. Sms o 6 rano? Dziwne skoro Ty bylas z nim to kto tak wczesnie pisze?

Gość Wycinek z życia
Dziękuję za odzew na mój temat.sms był podobno od -jakiejś instytucji-że zalega im z jakąś kasą,i ciągle mówi że do niego dzwonią,nie odbiera,i teraz też sms od nich.temat wiarygodnosci sms zamykam,załóżmy że nie ma tam kłamstwa.ale sama jego reakcja... I jeszcze jego tłumaczenie że on dobrze zareagował,a to ja jestem chora..dlatego pytam osoby postronne o wasze zdanie..

Gość Eleeene
a ja bym powiedziala, ze to choleryk i bez wychowania facet.Nie dosc, ze nie jego talerz( nawet gdyby jego-to co?) , to facet , ktorego nalezy szybko wykopac z zycia.Bedziesz za moment po kolejnym nieudanym przejsciu z facetem.

Gość co za matol
JEGO telefon Ciebie obudzil, taki stary a nie wie ze telefon na noc sie wycisza? ja po tygodniu ciezkiej pracy w dzien wolny zarabalabym go za ta mila pobudke ... I jeszcze Ty mu go podajesz a on soboie lezy jak pan i wladca drze na ciebie morde nastpenym razem sprawdz tresc tego smsa .. :>

Gość co za matol
faceci w tym wieku po przejsciach to trudny wybor - sama widzisz. mialam pare razy z takimi do czynienia, i w moim przypadku niestety nie wyszlo ani razu z tego nic dobrego .. czesto tacy sciemniaja maja rozne znaczace fakty do ukrycia typu rozwod, dziecko ... i ta frustracja za poprzednie kobiety wylewana na ciebie ,,,,

Gość Wycinek z życia
Jeszcze raz dziękuję za odzew na mojego posta.mam dokładnie takie samo zdanie i odczucia co wy.ale to on uważa że ją jestem chora,i nie ukrywam że już czasem tracę rozeznanie co normalne co nie,bo zbyt często w takich właśnie oczywistych sytuacjach słyszę że to ja jestem nienormalna i chora..dlatego potrzebowałam waszego zdania.jeszcze raz bardzo wam dziękuję za zainteresowanie.. Fakt,nie jest mi łatwo.ale tak bardzo bym chciała aby za drugim razem mi się w końcu ułożyło..ale jego reakcje,zachowania często w sprawach oczywistych przechodzą moje wyobrażenia..

Gość Eleeene
wyjdzie Ci , jesli na partnera wybierzesz dobrze rokujacego mezczyzne.I w to wchodzi wszystko: zachowanie, postawa zyciowa, spojrzenie na swiat, umiejetnosc rozwiazywania problemow, ktore niesie zycie, spokoj, rozwaga, madrosc zyciowa, zdrowie i tak dalej.... Duzo tego , ale warto tak patrzec, w przeciwnym wypadku mozna zbierac same ulegalki do koszyka. A chyba tego nie chcesz. Zycze powodzenia.

Gość Wycinek z życia
Dzięki.jak będzie mi jeszcze ciężko,bo będę tutaj jeszcze dopisywac podobne wycinki z mojego życia.proszę,zaglądaj tutaj..

Gość co za matol
no sory ale jeszcze Ci wmawia ze to Twoja wina :D 🖐️ wyladujesz przez to gadanie w wariatkowie .... to jest agresja slowna - nie wiem czy zdajesz sobie sprawe co wzielas na swoje barki ... faceta ma szanowac swoja kobiete, troszczyc sie o nia a nie wyzywac o wariatek