Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdziewiczona29857

PIERWSZY RAZ

Polecane posty

Gość MtyldaN.
nei nei Ty juz błyszczałas piszac ze ginekolog krzyczy, na 16l przychodzace po pigulki :/ wiec, wymysl cos lepszego. Od 7lat pracuje w szpitalu i widze nieszczescia calych rodzin 15l ciezarnych. Brak wam wyksztalcenia.

Gość baba wiejska z wasem lat 25
mozecie zakrzykiwac matydle. ale ona ma racje 16 lat to za mało na seks. Gdyby takie dojrzale 16 stki byly, to by mogly kupic piwo i prowadzic auto, wyjsc prawnie za mąż, prowadzic własną działanlność gospodarczą, pracować, nie uczć się etc... Jak są za smarkate na te wszytskie rzeczy to za smarkate są też by się "kochać". Proste. Nie chcialabym by moja corka w wieku 16 lat uprawiała seks. Argument o zabraniu się za naukę moim zdaniem jest jak najbardzie sluszny. Mam 15 letniego brata, ludzie, to są dzieci, ciało już prwie dorosłe, ale jeszcze tak dużo przed nimi... A o antykoncepcji mowa być powinna i wszkole w domu a przede wszystkich o chorobach. Antykoncepcja powinna być płatna. DLaczeczgo ja mam płacić z moich podatków, na gumy dla nastalatków? Chcą się sekscić do do pracy w maku zarobić se a pigułki. Jezeli chca byc dorosli to musza miec nie tylko dorosłe przyejmności ale i obowiązki.

Zastanawiam mnie tylko, dlaczego rozmowa przeniosła się na temat seksu 16sto latek ze starszymi facetami. Przecież autorka nawet nie wspomniała o wieku faceta.

Szesnastolatka gotowa na dziecko :) Ciekawe wnioski tu macie. Ja ani w zyciu prywatnym, ani zawodowym nie spotkałam takiej. A pracuje jako ratownik medyczny, i bardzo czesto mam kontakt z 15 latkami w ciazy. Wchodza do goracej wody, skacza z ciezarkami ( oj, to fakt :P )zazywaja konskie dawki lekow- byle tylko ciazy sie pozbyc.

,,Jestes poprostu głupia, az sie wierzyc nie chce ze masz 26lat! Brak wykształcenia?! A dlaczego zachodza w ciaze, bo takie tepoty wmawiaj ze seks z byle kim w wieku 16l jest ok. Potem ciaza i tragedia. Watpie czy ty w wieku 30l bedziesz na tyle dojrzala by dziecko urodzic-watpie.'' To mnie się nie chcę wierzyć, ze jesteś osobą dorosłą- całkowity brak umiejętności czytania ze zrozumieniem (brak wykształcenia?) i elementarnej umiejętności dyskusji( obrzucanie inwektywami- jak dziecko w przedszkolu :P)...

Heh... nie ma to jak wybiórcze kasowanie postów.... Teraz ktoś spojrzy w topic i nie będzie wiedział, skąd cała kłótnia...

Gość podróznik
@rozdziewicznona Hej, mam 15 lat i jakbyś chciała o tym porozmawiać i opowiedzieć jak było bardzo proszę Cię o to żebyś napisała do mnie :) GG-12861505 Kacper :)