Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaatrooskaanaaaiiii

czy kobieta majaca 153 cm i wazaca 53 kg moze sie czuc atrakcyjna?

Polecane posty

Gość cowardly dog
Bmi możesz sobie wsadzić, od tego kto będzie wyglądał grubiej zależy bardziej jak rozkłada się tłuszcz czy równomiernie czy nie, więc akurat nie ma znaczenia jeśli o to chodzi, wg. bmi obie wagi są w normie

Gość Milutkaaaaaa
moim zdaniem :) zawsze powinniśmy wszystko ulepszać o ile się da !!! :) i napewno bardzej będzie Cię pożądał :)

Gość aha ii ach
idioci :D zobacz sobie na linijce ile to jest 10cm, a potem zbierz 10 toreb cukru po 1kg i pomyśl jak sie to przeklada, wwal to w te 10cm :D to zrozumiesz jedna z drugą :P

Gość Milutkaaaaaa
gorzej wygląda niższa koleżanka :) ja jak obserwuje kobiety i porównuje to wiem jak jest i niższa zawsze wygląda grubiej !!

Gość aha ii ach
tak sobie tłumacz :D 🖐️

Gość Milutkaaaaaa
ja mam 158/159 i z 8 lat temu ważyłam 53 kg :P i się czułam grubo :) więc uważam, że powinnaś zzastosować dietkę

Gość Milutkaaaaaa
Ty sobie tak tłumacz :P to zależy też gdzie kobiecie tłuszcz się rozkłada i jakie ma kości itd ... i ogólny całokształt sylwetki a nie tylko wzrost i waga ... ale osoby wyższe zawsze lepiej wyglądają ze względu na nogi ...

Gość zaatrooskaanaaaiiii
Milutkaa a nie przyszlo Ci do głowy, ze jesli chodzi o wyglad to najwazniejsze sa proporcje? Zobacz jak wygladaja np lyzwiarki figurowe (ktore sa niskie) a jak koszykarki czy siatkarki i odpowiedz sobie na pytanie, czy wyzsza zawsze wyglada lepiej

Gość śmieszni jesteście i tyle
Sama mam takie wymiary i wiem, że powinnam ważyć z 5 kg mniej, ale niestety z wiekiem raczej się tyje niż w odwrotną stronę. Jeszcze 3 lata temu ważyłam ok. 49 kg. Optymalnie dla tego wzrostu to 47-49 kg. I nie mówcie, że ktoś przy wzroście 153 cm powinien ważyć 40-43 kg !! Przecież to bardzo mało i niebezpieczne bo szybko można zejść poniżej 40 kg (np. w sytuacjach bardzo stresowych czy chorobowych). Dla dorosłej kobiety waga 50 kg jest jak najbardziej ok.

Gość Milutkaaaaaa
a czujesz się gruba i nieatrakcyjna ?

Gość Milutkaaaaaa
:) ja mam 159 a waże 40 ... ale ostatnio przytyłam i ważę 42 kg :) i się zajebiście czuję to kwestia przemiany materii jaką kto ma :) i do tego ubieram wysokie butki :)

Gość Milutkaaaaaa
PRZY SWOIM WZROŚCIE powinnaś ważyć 43 kg :)

Gość Milutkaaaaaa
by wizualnie być atrakcyjną ...:) co do figury wzrost-waga

Gość zaatrooskaanaaaiiii
Milutkaa nie wiesz co mowisz, uwazaj troche z ta waga, bo ostatnio ginekoloeg powiedzial mi, ze bez wzgledu na wzrost, kobieta wazaca mniej niz 48,3 kg statystycznie ma duzo wieksze problemy z zajsciem w ciaze. Wiec nie przesadzaj z ta waga. No i o twoich wysokich kozaczkach tez juz wszyscy czytali :) naprawde sa super bardzo ci zazdroscimy :)

Gość śmieszni jesteście i tyle
Nie wiem czy powyższe pytanie było do mnie.. Według mnie 40-43 kg ważą anorektyczki i tyle. No chyba, że ktoś jest wzrostu poniżej 150 cm to ok. Najlepiej wyglądałabym gdy ważyłam 47-48 kg i mniej bym nie chciała bo byłam szczupła. Teraz wcale nie wyglądam tak źle, denerwuje mnie jedynie brzuch bo niestety wszystko idzie mi w brzuch. Poza tym mam raczej grube kości patrząc na obwód pod piersiami i talię. Nie mam też za dobrej przemiany materii, przy niedoczynności tarczycy i jedzeniu słodyczy, które uwielbiam i tak wyglądam super. I na pewno nie mam nadwagi.

Gość zaatrooskaanaaaiiii
moze jeszcze jakies wypowiedzi?

Gość 2982983
"10 kg mniej powinnaś ważyć aby wyglądać atrakcyjnie tzw. szczupło ... waga w normie to fakt ale co innego jak facet ma 170 i waży 70 a co innego laska laska ma ważyc -10 kg od wzrostu a facet + 10 by fajnie wyglądać" nieprawda. Sama mam dokładnie 153 i wyglądam dobrze przy 50kg, obecnie mam niestety 4 więcej i przestałam wyglądac dobrze... :( Idealnie jest 48 przy tym wzroscie, ale sporo zalezy od miesni... No i osoba co ma 153 i 53 jesr szczupeljsza od tej co ma 164 i 64, kg, w ogóle w ten sposób nie da sie porównywac.

Gość 2982983
Dla wzrostu 153 optymalna waga to ok. 48 kg, absolutne minimum to 444, nadwaga zaczyna się od 58 kg... Czy to trudne do wyliczenia??? , szkoda że tu same kretynki siedzą z zerowym pojęciem o BMI i wadze.

a czemu miała by być nieatrakcyjna? oO jeśli buźka ładna to na pewno będzie a jeśli jeszcze do tego odpowiednio się rozkładają te kilogramy to kwintesencja kobiecości i seksapilu

Gość Suknia jest przepiękna!
No nie powiem autorko, jesteś dosyć gruba. Tak jak bym ja przy swoch 170cm ważyła 65 kg :O:O (Waże 54 kg i jest ok) to nie czułabym się atrakcyjnie na bank. No, a na niskiej osobie to jeszcze bardziej się rzuca w oczy. Schudnij.

Suknia jest przepiękna! -> a jest u ciebie na czym przy takiej wadze oko zawiesić? :P kilogramy nie są ważne ważny jest ogólny wygląd bo można seksownie wyglądać przy 153 cm i 53 kilo jak i przy 48 kilogramach ;)

Ja tyle ważę przy wzroście 162 i nie jestem chudzinką, mam dość grube kości i sporo mięśni... ale diabeł tkwi w proporcjach ciala, w poczuciu wlasnej wartosci i usmiechu na twarzy. Moim zdaniem masz troche cialka ale jesli Ci z nim źle to zrzuc pare kilo. Jesli czujesz sie dobrze, to nie płacz tylko podkreslaj swoje atuty.

Gość 2982983
Ja wiem po sobie ze przy tym niskim wzoscie trzeba byc szczupłym, tzn. te 52 kilo albo mniej, bo inaczej wygląda się przysadziscie. A tak jest się taką słodką kruszybka, kruszynka nie moze byc porzysadzista bo staje sie nie- kruszynka... :p

Gość w centki panterka
Pewnie, że tak - każda może się podobać, tylko musi pokochać najpierw siebie:) Więcej wiary w siebie! Nie daj sobie wmówić, że jesteś jakaś gorsza czy coś, jesteś taka jak miałaś dokładnie być i tak samo by było gdybyś miała 10 cm więcej, 20 cm więcej czy 10 cm mniej. Ja akurat mam 170 cm, ale obserwując inne kobiety nie uważam, że te mające 180 cm są w czymś lepsze od tych z 150 cm czy odwrotnie, najważniejsze więcej luzu i fajny charakter, żeby po kilku minutach od poznania czar wyglądu nie prysł:)

jeśli większość z tych kilogramów jest w pupie, nogach i piersiach a mało na brzuchu to na pewno ma bardzo seksowna figurę ;)

Gość 2982983
tłuszcz się rozkłada zwykle równomiernie, i raczej nie ma sie go w samej pupie, itp. no i na nogach tak krótkich wygląda tez fatalnie kazda nadilosc. Ja własnie ostatnio jak przytyłam tylko na brzuchu od piwa to w ubraniu wyglądma szczupło bo na brzuchu nie widac, tzn najpózniej widac.

Gość 2982983
Pewnie, że tak - każda może się podobać, tylko musi pokochać najpierw siebie Więcej wiary w siebie! jak ja uwielbiam takie bzdury, jestes moze psychologiem??? Pytała się o wygląd a nie wiarę w siebie... :p Takie bzdety to mozna gada kazdemu, nawet paralitykowi na wózku, poczuj sie obrze w swoim ciele, to będziesz miał zajebiste powodzenie. chacha

2982983 -> właśnie to gdzie głównie idzie zależy od genetyki :P bo nie raz zdarza się że tak która ma parę kilo "nadprogramowe" ma seksowniejsze ciało ;)

Gość marlenka18
mam 165 i 64, to tak jakby to samo xd

Gość marlenka18
z tą wagą nie jestem chuda, ale gruba też nie xd po prostu mam krągłości