Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona swego meza.......

Nie kreci mnie anal

Polecane posty

Gość MlodyJa
ja z moja robilismy to przez pewien czas tez ja bolalo ale masowalem jej brzoskwinke wtedy i kazdy z nas dochodzil

Nie mnie po prostu anal nie kręci i tyle. A nie należę do kobiet poświęcających się dla faceta.:)

NocnyMotyl Chodzi mi o to, oczywiście, że mężczyźnie minetka nie daje przyjemności f i z y c z n e j a bardziej psychiczna, tak samo jak kobiecie i np mnie robienie loda kręci niesamowicie tylko że względu na możliwośc obserwacji reakcji faceta. Ta przyjemność rekompensuje wielokrotnie ewentualny jakikolwiek dyskomfort, choć przyznam, że głębokie gardło jest dla mnie nieosiągalne I właśnie dlatego twierdzę, że dawanie przyjemności może być równie przyjemne niż sama własna przyjemność fizyczna.

Nocny Motyl ale ja przecież nikogo nie namawiam do seksu analnego - nie pisze: robcie to! Pisze tylko, ze przyjemnie się zaczyna robić dopiero potem ;)

A propos lodzika, to (może dziwne?) ale ja lubię smak faceta. Poza tym gdy się kogoś kocha i pragnie, to mogłoby się go zjeść ;) Więc naturalne jest, ze chce się lizać i całować te najbardziej erogenne miejsca.:)

Gość MlodyJa
kanibalka:D

Gość zona swego meza.......
Sprobowalam raz i wiecej sie nie skusze. Jak pisalam bylismy na % i tylko chcielismy zobaczyc, jak to jest. Szalu nie bylo, wiec wiecej prob nie bedzie nawet, jesli ponoc za kazdym razem jest lepiej-generalnie doopa sluzy do czegos innego niz do wpychania w nia penisa :P Oczywiscie jednak nie potepiam ludzi, ktorzy taka forme seksu preferuja-ich zycie, cialo, ich sprawa :)