Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powieściopisarz

pisze powieść na razie mam tylko tytuł

Polecane posty

Gość powieściopisarz

Samotność odludka

Gość Ja tez ha ha ha
A jaki jest ten tytul?

Gość powieściopisarz
tytuł to mój pierwszy post:O mam nadzieje że czytelnicy będą bardziej domyślni:O

Gość ghrrrhhrr
"tytuł to mój pierwszy post mam nadzieje że czytelnicy będą bardziej domyślni" :D Życzę powodzenia, jak ci dobrze pójdzie to już będę wiedziała co kupić swojej przyjaciółce na urodziny :p

Gość Studenciik
To tak jak z moją magisterką! Na razie mam tylko temat. I jak już ktoś powiedział - teraz tylko z górki ;D Pozdrawiam!

też mam tylko temat na inżynierską :D 'jak przypadek śmierci hanki mostowiak przyczynia się do technologicznej innowacji w silnikach hybrydowych' nada się? 😭

Gość Studenciik
Nada się! ;D Buahahaha ;D

Tyle, że samochód hanki mostowiak nie miał napedu hybrydowego... musiałbys odtworzyć ten sam scenariusz wjazdu w kartonowe pudla na przyklad priusem albo hybrydowym aurisem i do tego zainstalowac w nim manekina chorego na niewykrytego i nieleczonego tetniaka mózgu. Pamietaj, by dokladnie zmierzyc porażająca prędkośc maździny hankowej, uwzględniając sucha nawierzchnie i bardzo dobrą widoczność w biały dzień, no i manekin musi być obowiazkowo wyczerpany całonocna jazdą.

Gość powieściopisarz
no na pewno łatwiej jest pisać o wpływie hanki mostowiak na technikę niż ożyciu odludka w którym nic się nie dzieje

Powieściopisarzu, nic straconego... wydaj ksiązkę pod tym tytułem z 254 czystymi, niezapisanymi stronami. Bo zycie samotnego odludka składa sie głównie z pustki wokół niego, tak samo puste będa karty jego życia. To bedzie hit!!!

Foxy_Lady wiem, wiem, ale wykorzystam bardziej aspekty socjo-kulturalne, które wpływają na postęp technologiczny w produkcji owych silników. myślę, że znajdę punkt łączności w trakcie :D

Albo mam lepszy pomysł, zmien tytuł na "Rok z życia samotnego odludka" i niechaj pustych stronic bedzie 365. Chyba, że wydasz książke w roku przestepnym to dodaj jeszcze jedna pusta stronę.

Gość powieściopisarz
na pewno ciężko będzie przeczytać taka książkę:O

Pijany... nie tędy droga. Aspekty socjo-kulturalne moim zdaniem mają znikomy wpływ na postep technologiczny w przypadku silników hybrydowych. Zajmij sie może silnikiem wodorowym, to znacznie bardziej obiecujące badania, uwzgledniając apatyczne i depresyjne reakcje ludzkie na podwyzki cen energii elektrycznej oraz etyliny. Woda... to jest źródlo zycia, jestesmy jako ludzie uzaleznieni od niej i musimy sie zdecydowac jako homo sapiens, czy wolimy ja pić, czy tankować!

czyli sugerujesz zmianę mojego tematu? :( mogę wykorzystać pod tym względem kwestie środowiskowe przecież, redukcja co2. czy też finansowe, jak kryzys i jego efekty, w tym wzrost paliw wpływa na decyzje potencjalnych klientów, jakie normy społeczne powodują takie a nie inne decyzje, później trochę o lojalności :D zamieszałaś mi w głowie teraz :( może w ogóle nie powinnam się inspirować hanką. lub nie pisać o silnikach? ;/

Pijany, to Ty baba jesteś :) No cóż, nawet woda destylowana zawiera dwutlenek wegla, ale nie jestem chemikiem by stwierdzic, czy odpady spalania w przypadku silnika wodorowego beda zawierać mniejszą ilośc co2, niż silnika spalinowo-elektrycznego. Niemniej jednak błagam, nie rezygnuj w swojej pracy z inspiracji Hanką, jej determinacja i altruizm, obsesyjna wręcz walka ze złem, ma zapewne kluczowe znaczenie zarówno dla ochrony srodowiska jak i ceny paliw. Nie po to dziewczyna oddała zycie, by baryłka ropy drastycznie zwiększała swoją cenę. Gdyby Hanka zyła, walczylaby o to, by wygodne i obrzydliwie bogate zycie arabskiego szejka siedzacego na złozu ropy nie mogło karygodnie wpływac na pogorszenie warunków socjalnych polskich dzieci spowodowane wzrostem ceny paliw!