Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oluskaulala67

Gdy kochanka nie sypia z żonatym,to nie jest kochanką??

Polecane posty

Gość zapach pomarańczy...
Świadczy to o tym autorko, że spotykasz się z żonatym facetem, który dobrze się czuje w twoim towarzystwie. Dla niego jesteś odskocznią od codziennego życia. Chcesz jego życie urozmaicić, naprawić, ale to jego problem, musi być słabym facetem, bo gdy pojawia się w jego życiu inna kobieta w postaci ciebie, jego codzienne życie blednie przy tobie. Jesteś dla niego tylko gwiazdką na niebie, która gaśnie w obliczu słońca czyli w rzeczywistości. Jesteś wolną kobietą? Co cię skłoniło, że spotykasz się z żonatym? Jesteś jego pocieszycielką w jego nudnym życiu?

Gość oluskaulala67
tak. jestem wolna kobietą. wiem ze zle robie,,ale nie potrafie inaczej. łatwiej by mi było gdyby facet chciał mnie przelecic wtedy napewno pozegnałabym się..ale widzę ze jest inaczej .imponuje mi w jakis sposób

Gość oluskaulala67
nie rozmawiamy o jego zyciu...nigdy sie nie żalił..

Gość oluskaulala67
zdajesz sobie sprawę, że nawet jak odejdzie od żony to nigy nie będziecie szczęśliwi? a czemu tak sądzisz??

Gość vffhujdfvudbsvkjbvkf
Ja spotykam się z facetem już 3 lata i też seksu nie ma. Jestem żywym przykładem.

Gość pytanko mam
ile on ma kat autorko?

Gość pytanko mam
lat* oczywiscie- przepraszam- literowka;(

Gość oluskaulala67
23

Gość oluskaulala67
ja 23 on 34 ,

Gość vffhujdfvudbsvkjbvkf
Ja ci moge jedynie tyle powiedzieć, że fajnie spędza nam się czas i mówił, że jeżeli mnie przeleci to wszystko straci urok. Więc dlatego jeszcze nie poszliśmy do łózka chociaż jakieś tam macanki są (facet ma normalnie wytrysk:P) więc jeżeli nie jest impotentem to się ciesz:)

Gość a zna czy jest tu jakas ktora
a czy jest tu jakas ktora spotyka sie z policjantem z krakowa on lat 35 imie na P.

Gość piksi diksi iksi
moim zdaniem to jest problem faceta a nie Twoj. namawiasz go do spotkan? do seksu? do czegokolwiek? NIE! no to jak sam chce przychodzic to przychodzi i pogadac to gada a ewentualne wyrzuty sumienia to po jego stronie a nie po Twojej. nie daj sie zakrzyczec swietoszkowatym tekstom o bajecznej milosci i dozgonnej wiernosci. a jak sie zycie dalej potoczy to nikt nie wie, o!