Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frankaf

Nie jem i nie chudnę!

Polecane posty

Gość frankaf

Od ponad 3 tygodni nie jem słodyczy. Nie piję nic poza wodą nie gazowaną.posiłki : zazwyczaj jedna dwie kromki chleba (zamieniłam na ciemny + jakis serek topiony, pomidor, ogórek). Zdarza się, że muszę wypic herbate bo musze rano daleko do pracy jechac wiec wypije tez słaba herbate. Pózniej obiad w zaleznosci co jest, ale nie fastfoody i oceikajace tluszczem. I na kolację mam koktajl herbalife. Jezdze na rolkach jak mam gdzie i codziennie 30-40 minut na kijkach nordic walking. Mam sporą nadwagę wiec powinnam duzo schudnąc, a jak dotąd spadł mi 1 kg!? o co chodzi? za dużo jem? 2 lata temu robiłam juz diete, ale jadłam tylko cytrusy i tam spadała waga odrazu. W ciągu 2 miesiecy pozbyłam się 27 kg, a nawet wtedy nie uprawiałam zadnego sportu.. czy ktos moze pomóc??

Gość frankaf
??

Gość franakf
zazywam tez inneov cellulit i lipometric.. mimo wszystko waga stoi

to bardzo dziwne moim zdaniem, przy takim jedzeniu i dużej wadze zdecydowanie kilogramów powinno ubywać. Może zgłoś się jednak do dietetyka- taka wizyta to ok. 150 zł a może Ci dużo pomóc i zbada ile masz tłuszczu, wody itd. w organizmie i w jaki sposob ustalić dietę. Chyba, że brak utraty kg ma coś wspólnego z Twoim zdrowiem. Ja jestem szczupła, a przy podobnej diecie, jak Twoja w 3 tyg. poleciało mi 5 kg, więc na pewno coś jest nie tak. Ale nie zniechęcaj się :) Powodzenia

Gość vffhujdfvudbsvkjbvkf
Chyba 5 kg wody ci spadło a nie tłuszczu , masakra jakie z was debilki i z jednej i drugiej. Nie wiecie ze trzeba jest mało ale czesto bo jezeli jemy rzadko organizm wszystko magazynuje a metabolizm spada do minimum wydajnosci. Ot, caly sekret ❤️

TO faktycznie dziwne, idź moze jednak do dietetyka. Ja miałam taką sytuacje ze nie moglam schudnac ale ja bylam gruba no i uprawialam sport jadlam mniej a i tak nic. Dopiero moj ginekolog zlecił mi badania i okazało się, że winę ponosiła rozregulowana gospodarka hormonalna. Niestety, ale mam nadzieje ze u Ciebie nic takiego ne ma miejca, oczywiscie nie chce straszyc :) Ale pojsc do lekarza nie zaszkodzi :)

Jezeli z reka na sercu mozesz powiedziec ze jadlas mniej kalorycznie i nie schudlas, to ja bym sie przeszla nie do zadnego dietetyka,ale do lekarza, sprawdzci tarczyce i zrobic badania.

Gość franakf
do ginekologa isc, ogólnego czy endokrynologa?

do ginekologa?? Do ogolnego, wytlumacz o co chodzi i niech da ci skierowanie i sprawdzi tarczyce. Chyba, ze chodzilo o ginekologa - endokrynologa? Nie ma endokrynologow oddzielnie tak w ogole?:P A moze naprawde jesz za duzo, sprobuj przez kilka dni zapisywac co zjadlas,bez oszukiwania, kazdy gryz, kazdy kaaleczek,moze sie okazac ze tylko ci sie wydaje,z jesz mniej. a co cwiczysz? bo jesli brzuszki, to od nich sie nie chudnie.

a przepraszam, juz widze ze kijki - wiesz, to tez zalezy od tego ile masz ruchu na co dzien. jeli siedzisz caly dzien i te 40 minut jest jedynym ruchem to jest malo. dorzucilabym cwiczenia silowe na cale cialo, moze silownia po prostu?

Gość frankaf
Wazyłam sie dzisiaj i waga stoi.. nadal - 1kg....... to jest poprostu nie realne, 2 lata temu jadłam jeszcze mniej, nie ruszałam sie a chudłam w oczach. Teraz jem b. mało, ruszam się iżyc juz nie chce.....

ale to zaraz, jesz mniej czy bardzo malo? Jesli bardzo malo to sie wcale nie dziwie ze stoisz, musisz rozbujac metabolizm, przemiane materii. Zacznij jesc zdrowe produkty, wiecej ruchu i do lekarza, jedzac jeszcze mniej rozwalisz sobie organizm,a jojo masz wiecej niz gwarantowane.

Gość frankaf
jem mało, nie chce mi sie nawet wiecej jesc.. nie mam zupełnie ochoty na słodycze..fastfoody itp. Jem wszystko delikatne, duzo ryb, surówek.. ciemne pieczywo. Gdybym miała jesc wiecej jak 3 posiłki to byłoby na siłe..

Do vffhujdfvudbsvkjbvkf: sama jesteś idiotką. ja jem właśnie 5 posiłków dziennie! Mam zdrową dietę, co ja poradzę, że mi tak szybko kg zleciały od razu... Ćwiczyłam po 4 razy w tyg. hardkorowy fitness. A poza tym przez całe życie się nie odchudzałam, więc pewnie dlatego tak łatwo poleciało bo nie mam skopanej przemiany materii

musisz najpierw oczyścić organizm już w trakcie będzie spadać waga no przy dużej wadze to w naturalny sposób jakieś dwa tyg oczyszczania no a potem dieta i ćwiczenia bardziej intensywyne wiadomo ale uda sie zobaczysz.:-) powodzenia

Gość frankaf
Witajcie, zwiększyłam o jeden posiłek i waga nadal stoi. Jakie badania mogę wykonac prywatnie? słyszałam ze usg na tarczyce nic nie daje? Co ciekawe kiedy jakis rok temu jadłam wszystko bez slodyczy to odrazu w ciagu 2 tyg spadłam 5 kg.. wiec juz sama nie wiem co robic. To dla mnie frustrujace

Gość frankaf
eh minus kolejny kg... czyli -2........ ciagle wchodzac na wage wierze ze zniknie 6-7 kg, a tu o jeden mneij.......................zyc sie ni chce

Gość gość
polecam "Plan wypłukiwania tłuszczu" - Ann Louise Gittleman

Gość gość
Nie powinnas sie tak glodzic bo spowalnia to metabolizm. Polecam film na youtube - Działanie metabolizmu - dlaczego diety oparte na kaloriach nie działają. Zmniejszyc ilosc weglowodanow w diecie a nie martw sie bialkiem i tluszczami, bo one nie tucza.