Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vyibunoimp,;buohijom

Wielki problem z najlepszą przyjaciółką.

Polecane posty

Proszę, pomóżcie mi. Nie mam się komu wygadać, a mam dość duży problem. Z moją przyjaciółką znamy się 10 lat. Jesteśmy sobie bliskie- wiem o wszystkich jej sprawach i problemach. Niemniej, od jakiegoś czasu zaczęła mnie męczyć ta znajomość. Ma kilka, poważnych wad, które uniemożliwiają normalne kontakty. Wiem, że się nie zmieni w tej kwestii, nie mam co liczyć. jak delikatnie zerwać kontakt? tak, aby zdawało się, że znajomość rozpadła się w sposób naturalny?

Gość znam go :D:D: jest z warszawy
co to za wady ? jeśli można wiedziec ?:)

wybacz, ale nie będę się z kimś przyjaźnić przez siłę ktoś może zachowywać się jak debil, a ja muszę być fair i wciąż nazywać się najlepszą przyjaciółką? :O

Gość Reudi33
A ja twierdze że nie istnieje coś takiego jak najlepsza przyjaciółka. Niestety bardzo boleśnie to odczułam na własnej skórze. Oczywiście dobrze mieć znajomych nawet przyjaciół, ale nie warto "wchodzić" za głęboko w taką znajomość, może się odbić czkawką. :)

uzasadnij :) ja uwazam ze przyjaciolka jej wcale nie jestes,tez mam 1 najlepszą i ma pare takich wad ze az mnie skreca ze zlosci czasem jednak zalet ma wiecej i kocham ja jak siostre

Ona się nie myje, i zawsze jak gdzieś razem idziemy to jest obciach. Często wprasza się na moje imprezy i gorszy moich znajomych swoim brakiem obycia. Kocham ją ale mam już jej dość :(

jest świadoma tych wad, bo nieraz jej mówiłam, co mnie wkurza. dobra, jakoś to załatwię. dzięki.

kurwa, bez podszywów.

Gość Ehhhhhhhhhhhh
Prawdziwa przyjaciółka pomogła by a nie obgadywała koleżankę na kafe. Nawet nie chce CI się porozmawiać z dziewczyną a uważasz sie za przyjaciółkę....