Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam jeszcze raaazzz

Gdzie ten okres??? Poradzćie coś.

Polecane posty

Hej dziewczyny, pisałam tu juz raz, ale napiszę i drugi. Moze znajdą się takie, które coś na ten temat mogą wiedzieć i poradzą. Otóż cykle mam od zawsze 26-28 dniowe. W tym cyklu poraz pierwszy w zyciu rozpoczelam branie tabletek anty, ale wzielam tylko do 12dc, potem z przyczyn nieistotnych przerwałam. Po 5 dniach po odstawieniu dostałam 2dniowego plamienia, ale to znikome ilości na wkładce higienicznej. Ostatni okres miałam 29 września. Potem 15-16 październik plamienia i do tej pory okresu brak. Nie wiem teraz kiedy wogole mogę spodziewać się tego okresu??? Dodam,że 4 dc miałam sytuacje z męzem taką, ze mogłabym zajść, ale braam wtedy te tabletki- nie wiem czy one wogole działaly. Oczywiscie pozniej tez odbywalismy stosunki,a jedyna forma"zabezpieczenia" byl stosunek przerywany. Test ciązowy robilam na wszelki wypadek w 28 dc cyklu od tej faktycznj miesiaczki-negatywny. Dziś mam 44dc od miesiaczki z 29.09, a od tego plamienia 29 dc. Nie wiem czy test powotrzyc? I kiedy teraz mam spodziewac sie okresu, ile na niego czekac?? czy wybrac sie juz z tym do lekarza?? Prosze o sensowna porade

Nikt nie pomoze??

Nikt nie pomoze??

Gość zajrzyj na forum
powtórz test albo idz na bete.

Nikt jeszcze nie pomoze?? Czy te tabletki mogły tak rozlegulowac caly cykl i w takim razie kiedy teraz mogę dostać ten @?? Do kiedy na niego czekac, czy udac sie JUZ do lekaza?? Test chyba faktycznie powtorze ale jakos w ciaze niewierze:)

No poradzcie cos plisssssss

Gość Zaruściałe żelazko
a jakbyś była w ciąży to byś sie cieszyła czy nie ? bo jak nie to nie zawracaj dupy dziewczynom na forum, które sie starają od lat i dały by wszystko żeby być

Mam juz synka 2,5 roku i jesli okazalo by sie ze bym byla to bym sie cieszyla,pewnie. Ale ten test ktory wyszedl negtywnie troche mnie od tego odwiodl. I teraz zastanawiam sie jak moglo te 12 tabletek zawirowac moim cyklem?? Kiedy mozna sie spodziewac okresu(jesli nie jestem w ciazy)?? Na ile na niego czekac??Czy juz powinnam dawno miec?? Jutro zrobie test ciazowy .