Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NauczycielkaŚwieżoUpieczona

W Poniedziałek zaczynam prace.

Polecane posty

W Poniedziałek zaczynam prace w szkole bo nauczycielka poszla na emeryture i zwolnił się etat. BOje sie :O bede sie stresować.

Gość ergytrgrtrtrtrfrt
pozazdrościć ci wypada, a nie współczuć w dzisiejszych czasach znaleźć pracę to cud i to jeszcze nauczycielki nie przejmuj sie, a jaka szkoła?

Gimnazjum. Nie wiem jak mam sie zachowywać 1 dnia? Robić temat czy zapoznać się z uczniami?

Gość ergytrgrtrtrtrfrt
Gimnazjum i tak dobrze :) młodziez w gimnazjach nie jest taka straszna, najgorsza w technikach i liceach. im starsza tym bardziej moze dokuczyc nauczycielowi jaki poziom tego gimnazjum? jaką ma opinie? by zyskać sympatie uczniów radzę sie miło przedstawic, duzo usmiechać, zapoznac sie z ich imionami a potem zrobić jakiś luźny temat, wprowadzenie do jakiegos działu

Gość love suicide
jaki przwdmiot uczysz?

Byłam na "promocj zdrowia" (miałysmy w ramach praktyki szkolnej )w Gimnazjum- klasa 3. Kolezanka wyszła, ja wytrwałam do konca.Nie zazdroszcze Ci :)

bede uczyc Historii. A opinie ma raczej dobrą, nie było tu raczej jakichś problemów z uczniami czy jakiegoś wsadzania śmietników na głowy itd. W różnych akcjach bierze udział szkoła, albo sama organizuje.

Gość nie zgadzam sie ...
ze co mlodziez w gimnazjach jest ok ;/ taaa jasne ...

Gość dsdfd
no no w listopadzie. To masz już po stażu niestety.

Dlaczego mam po ? NA Praktykach też byłam w gimnajzum i nie było aż tak źle jak słyszałam z opowiadań (międyz innymi kafeteryjnych)

Gość dsdfd
bo staż można rozpocząć tylko do 14 września

Gość bam bi ni
Ja bym sie przedstawila, opowiedziala cos o sobie, co lubie itd, poprosila kazdego uczniow o kilka zdan o sobie, zapytala czy lubia historie , jesli tak to jaki okres, jesli nie to czemu. Powiedziala dlaczego historia jest fajna, jakie bedziesz miala wymagania, jakie reguly beda obowiazywaly na lekcjach (nie odbieramy telefonow, itd) wypisala je na tablicy. I to juz bedzie 45 minut

bambi to nie podstawowka , to juz mlodziez i to najczesciej w trakcie buntu , wiec takie zapoznanie pod tytulem POwiedz kilka zdan o sobie , moze ich speszyc albo rozsmieszyc do granic mozliwosci Ja bym sie przedstawila powiedziala ze bede uczyc histori , ze jestes dobrym nauczycielem i z kazdym problemem moga sie do ciebie zwrocic a potem jak cie od razu polubia rozmowa potoczy sie blyskawicznie