Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygareta908

migrana - tepy bol glowy

Polecane posty

nie rozumiem czego skasowanao moj topik jak szukam pomocy! ledwo przy kompie siedze chcesz miec mni modko na sumieniu jak zemdleje z bolu i wyjebie glową o kant stołu? pytam tylko o domowe sposoby na mogrene! pepsi nie mam ,tego tigera wypić? kiedys zimnego okladu probowalam ale nie dzialal, lepiej mi bylo jak cieply przylozylam, czemu zapomnialam o tabletkach, czemu?

Gość hsdjashdjs
jej to nie wiem naprawde jak CI pomoc, sporobuj wypic ten napoj albo kawe, ja nie wiem co Ci pomaga, ja mam bardzo silne jak nie wezme tabsow to leze i umieram.....

Gość piernikowaaa
a masz jakąś sąsiadkę, sąsiada, żabkę na osiedlu - są czynne do 23, czy coś takiego, może stacja - kupisz tabletki i już.

Gość rf54g
moje sposoby,które czasem mi pomagają przetrwac migrenę napar z mięty zimny okład,tylko z tym okladem trzeba poleżeć kilkanascie minut w spokojnym cichym miejscu,bez jaskrawego światła ciepła kąpiel z olejkiem lawendowym

Gość hsdjashdjs
ludzie ale ona nie ma sily zeby sie gdzies ruszyc......

Gość burna wypij.
:)

Gość hsdjashdjs
ja nie wiem bo nie bralam nigdy ale moze wez polowke?

Na stronie www.pilumus.dl.pl w dziale Migrena-stop jest test za pomocą, którego można określić czy nasz ból głowy, to na pewno migrena.