Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana :(

dowiedzialam sie o zdradach...

Polecane posty

dowiedzialam sie o jego ogloszeniach na stronach erotycznych. napisal w nich ze szuka dziewczyny na sex randke. i dopisal tez pare rzeczy o sobie. Zalamalam sie.. powiedzialam ze to koniec, on przeprasza, co zrobic.?

Gość trixxxi........
Niech spada !!!

jestemy juz 7 lat razem, bardzo mi ciezko, plakalam cala noc. Nie zdarzylo sie to po raz pierwszy, juz kiedys mnie zdradzal- obiecal ze juz tego nie zrobi, a ja glupia wybaczalam...

Gość trixxxi........
no cóż powiem Ci tak,współczuję Ci....ale skoro raz to zrobił,a potem następny...widzisz...on chyba już się nie zmieni...

smutno mi i po raz pierwszy nie odzywam sie do niego.. zamilklam.. kiedys to bym mu wygarnela co mysle. tym razem nie potrafie, zamknelam sie w sobie..

Gość trixxxi........
Kurde ile można wybaczać? Ok wybaczyłaś raz ale więcej? Zastanów się czy chcesz takiego faceta,co Cię co chwilę zdradza...?

fizycznie..

Gość trixxxi........
ech...wiesz tak jak Ci napisałam raz to jeszcze można by było jakoś postarać się żeby jakoś naprawić związek...ale jak on wystawia ogłoszenia...to już raczej nie jest przypadek czy głupota po pijaku...raczej świadome działanie...więc po co Ci takie rozczarowania?

co mam zrobic, jak byc twarda zeby znowu nie dac sie oszukac, nie byc naiwna?

Gość Angelika19
Co z tego że 7 lat byliście razem, jesli tyle razy cię zdradził to będzie nadal cię zdradzał, zostaw go

Gość nie rycz mała
nie płacz nad nieudacznikiem i nie przyjmuj pod swój dach takiego brudnego kuta*a. Jak się tylko dowiem, że mu przebaczyłaś to nogi z tyłka powyrywam. Ja nie przebaczyłam, wzięłam się do kupy i zaczęłam nowe życie, które jest ekscytujące bez ślamazary, która uważa się za 'uwodziciela stulecia' :)

Gość a po co mi w ogóle taki brat
wywall go na zbity pysk, pocierpisz ale za kilka miesięcy będziesz na kolanach do Częstochowy zasuwać, że wykopałaś śmiecia. a jak nie wyjeb to czekaj aż Ci syfa sprzeda albo bękarta jakiejś zrobi... nie, nie powaznie- nie daj się zniszczyć, walcz o swoje nikt na to nie zasługuje, to brak szacunku do Ciebie z czasem będzie tylko gorzej

Gość zapach egzotyczny
i do tego z małym fiutkiem

jak bedziesz glupia a pewnie najmądrzejsza nie jestes skoro ktos cos takiego robi a ty sie pytasz co masz zrobic dla mnie to jest logiczne ze taki czlowiek powinien spie...dalac z zycia i niech sie umawia na sex randki bo juz jest wolny dla mnie cos takiego nie mialo by wytlumaczenia chyba najgorszy przejaw zdrady co innego jak zdradzi po pijaku wiadomo swinstwo ale w tym przypadku jest jeszcze jakies wytłumaczenie alkohol dobra ma romans to tutaj tez no kurde zakochal sie zapomial tez jeszcze mozna by bylo sie tlumaczyc ale w tym przypadku to juz nawet nie ma jak

wiesz ja mam duzo kolegów i wiem jak oni sie smieją ze swoich dziewczyn jak są takie naiwne jak ty jezdzą zdradzaja je kazdy ma to na co sobie pozwala

Gość a po co mi w ogóle taki brat
tarota to ja sobie sama stawiam i działa. a moja koleżanka stawia za darmochę na onecie i jej też działa. ale z Ciebie sęp taki troszkie:) Wróżko..