Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla dziewczyna bylego faceta

Dziewczyna mojego ex nie daje mi spokoju! Jak sobie z nia poradzic?

Polecane posty

Zaraz mnie tu zjedziecie wiem o tym dobrze, ale co sie stalo to sie nie odstanie. Moj ex zdradzil swoja dziewczyne ze mna. Nic nas nie usprawiedliwia wiem, ale ona mu wybaczyla na szczescie. ten seks to byla pomylka z naszej strony. Duzo nas laczy itd. ale razem byc juz nie chcemy. Ja teraz mam faceta, jestem w udanym zwiazku, a ona (dziewczyna ex-a) zaczela sie do mnie przypieprzac, wysyla mi maila z pogrozkami, pisze smsy, wydzwania. A wszystko dlatego, ze raz go przylapala na tym jak rozmawial ze mna na skypie:D No i chyba sie go wypytala co i jak no i debil jej powiedzial, ze rozmawiamy ze soba czasami. na dodatek idiotka dzis mnie postarszyla, ze dojdzie do mojego faceta, ze ja sypiam z jej facetem co jest ewideentna bzdura. Dzwoni dzis do mnie ex wiec mowie mu zeby ja uspokoil, a on ze z nia pogoda. Nic to jednak nie dalo, bo dostalam przed chwila smsa od niej ze nie uda mi sie jej uciszyc:D No psychopatka jakas. Teraz to sie zastanawiam czy powiedziec swojemu facetowi o tej wariatce czy zadzwonic do ex. Tylko boje sie ze jak on ja zostawi to ona mi juz w ogole namiesza w zyciu

Gość jesteś motzno
poryta i dobrze Ci tak :classic_cool:

ja jestem poryta? Wiesz ja ludzi z reguly nie przesladuje

Gość jkdsiok
Dlatego najlepiej urywac kontakt, a tak to masz babo placek.

Gość Z_Frojd
uśpij ją i sprzedaj na targu niewolników

Gość znam go :D:D: jest z warszawy
dobrze ci tak suczo :D masz nauczke :D

ej, ale za co nauczke?:D przeciez ja jej nic nie zrobilam

jak to nie zruchałas jej faceta :D dziwo :D

ale chwilke, to chyba on ja skrzywdzil, ja z nia w zwiazku nie bylam. Nie uwazam siebie za poryta. Stalo sie i juz, wiecej to sie nie powtorzy, a ona cyrki odstawia

Gość Dzizas
Zachowaj maile i smsy. Postrasz policją,a jak to nic nie da to poprostu złóż na nią doniesienie,że Cię nęka,grozi itp

moze wg twoich dziwkarskich zasad :) ja bym nigdy nie ruszyła faceta gdybym wiedzieła ze jest żonaty badz w zwiazku masz za swoje :D w ogole mi ciebie nie zal :D

ja ja straszylam policja ale nie to nie dalo:O Pierdole to i dzwonie do niego, niech jej wytlumaczy ze nic nie ma mieszy nami a na przyszlosc niech nie gada, ze ze mna rozmawial. I ja zajetych facetow nie ruszam, to sie po prostu stalo, wcale nie jestem z tego zadowolona

a z reszta to bylo juz ponad pol roku ona teraz dopiero zobaczyla ze on ze mna rozmawial i od dwoch tygodni mnie neka

Gość Dzizas
Ogarnijcie się kur..a! Oceniacie ją jakbyście mieli do tego prawo. Wszyscy tacy święci nagle na kafe.

Gość Dzizas
To pozostaje Ci iść na policję z tymi smsami,mailami. Inaczej tego nie załatwisz. Panna ma ewidentnie nierówno pod kopułą

Gość Dzizas
Ty, Pollyanna,a co,Ty jesteś materacem Twoich znajomych i rodziny?

na razie zadzwonilam do ex, powiedzial,ze jeszcze dzis z nia porozmawia i strasznie sie wkurzyl. Mam nadzieje, ze nie rzuci jej, bo wtedy ta kretynka na pewno mnie o wszystko obwini. Co do tego, ze sie z nim przespalam to przeciez dawno to juz bylo. A gdyby nawet jakas panna przespala sie z moim facetem to na pewno bym jej nie straszyla:O

Gość a może jednak ją rzuci
i będzie dupczył ciebie? jak na moje oko właśnie o to ci biega :D

ja mam swojego faceta wiec nie o to mi biega:P ja chce tylko by dala mi spokoj i nic mojemu facetowi nie pisala

O kurde, jakaś psychiczna idiotk Z NIEJ :O Zero honoru, o kurwa :O:O:O takie laski ostają starymi pannami. Trzymają się kurczowo faceta, aż on zwiewa od niej. Walczy o niego, jakby był jakimś towarem deficytowym. Albo daje się kopa w dupę za zdrade, albo się wybacza i żyje dalej, a nie robi z siebie pośmiewisko. Jakby Twojego faceta mieszała w swoje chor gierki, to zrób z niej pośmiewisko i tyle, powiedz, że gadałaś z ex na skype, a ona już teorię dorobiła do tego :D:D:D I zgłosić na policję też zawsze możesz w razie czego, gdyby np chciała Cię pobić czy coś, bo nie wiadomo co takiej kretynce do głowy streli.