Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kookoookooo

Jak to jest PRACOWAĆ??

Polecane posty

Gość kookoookooo

Mam kilka pytań w tym temacie: -czy chętnie chodzicie do pracy -czy sie w niej nudzicie, czy cieżko harujecie, a może jest dla Was przyjemnoscia? -czy macie dobre kontakty z ludźmi w miejscu pracy? Czy w ogóle jest na to czas i czy można znaleźć w pracy PRZYJACIÓŁ? Czy cos takiego nie istnieje? -gdzie pracujecie, tzn. jaki zawód wykonujecie??? Pytam dlatego, bo niedługo wybieram się do pracy. Mam taki zawód, że do tej pory pracowałam w domu, ale teraz znowu chcę wyjść do ludzi. Czy się nie rozczaruję??

Gość kookoookooo
proszę o odpowiedzi. plisssssssssssssssss

Gość Pani Filozof
mam jedną uniwersalną: generalnie wszystko ma swoje plusy i minusy!

Gość kookoookooo
a jaki to ma zwiazek... ja nie pytam, czy warto wrocic do pracy wsrod ludzi, tylko, JAK w takiej pracy jest.... Bo po studiach najpierw bylam za granica i tam pracowalam, owszem, ale jako opiekunka do dzieci. Po powrocie do kraju podjelam prace w domu. Ale chcialabym zaczac wylazic do ludzi :-)

Gość piernikowaaa
chętnie - to zależy od dnia, nastroju. Zazwyczaj chetnie. czy się nudze - odpalam internet i jazda, albo wykonuje swoje obowiązku - czasami internet mnie nudzi i obowiązku sprawiają,że czas leci szybko. ;D dobre kontakty w pracy - jestem szefowa :D i raczej nie staram się być "przyjaciółką" pracowników, a przyjaźni na siłę nie szukam. prowadzę sklep z odzieżą. a do jakiej pracy wracasz?? I czy ktoś w niej pracuje kogo znasz??

Gość annnaaaaaaaa
ja jestem asystentem prezesa w dużej korporacji, praca lekka nie jest, stresu co nie miara, weekendów długich nie ma, gdyż 85% pracowników to osoby na kontraktach, słowem cudzoziemcy, gotowość do częstych podróży. Ale są spore plusy. Generalnie mam 28 lat, jestem młoda wykształcona na brak adoratorów nie narzekam, a mimo to jestem sama, dlaczego jestem sama - na nic nie mam czasu! Pochodzę z Bieszczad koleżanki moje już z gromadką dzieci, a ja pęd, pęd, pęd....., pęd Co z tego że świata ujrzałam, nie czuję się szczęśliwa. Nikt mi nie powie że singielki są przeszczęśliwe ze swojego wyboru.... Samotność mnie dobija!!!!!!!!!!!!!

Gość annnaaaaaaaa
:) hah nie szef mnie nie posuwa, choć niezłe z niego ciacho

Gość powiem ci jako osoba ktora
przez dluuugi czas nie pracowala w ogole przez co nabawila sie schizow, ze nie znajdzie zatrudnienia w ogole i tak sie spirala nakrecala... dostalam prace na poczcie, mam kontakt z ludzmi, lubie swoja prace choc czasami ze stresu kiepsko spie :P szefowa mam fajna, wiekszosc osob w pracy tez choc znajdzie sie zawsze jedna taka, ktora masz ochote strzelic w gebe na samo: dzien dobry :O dupe obrabia, jest chamska, wulgarna i uwaza ze niezwykle zabawna w swojej chamskiej wulgarnosci :O ale da sie przezyc ;)