Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona wielce zaskoczona

Mojemu mezowi odbilo

Polecane posty

Gość Lusiija
Życze Ci zeby tak było ;-)

Gość smiechowo
Zycze Ci zeby bylo wszystko oki ;-) Dobrze ze reagujesz . Jak czlowiek w odpowiednim momencie zauwaza ze cos sie dzieje to latwiej to opanowac. Ja za pozno wkroczylam . Zdradzil mnie a tego to ja nie wybaczam.

Gość Eleeene
to by sie tak nie zachowywal w stosunku do kolegi.Zupelnie nielogiczna postawa bylaby.Ja sobie mysle, ze twoj maz Cie nie zdradza fizycznie a chce zaimponowac jakies kobiecie.To wszystko w sferze umyslu. Obym sie mylila, ale niestety myle sie baaaardzo rzadko.

Gość jestem kobietą ale
ok 28 rż tak samo miałam ;-) takie załamanie ,strach przed trzydziestką i nagle zaczęłam dbać o siebie jak nigdy solarium,siłownia,ubrania,makijaż... To taki strach przed starzeniem się.

Nie wiem, czy nielogiczne-w ukryciu moze podziwiac tego kumpla, chciec go nasladowac, a przy nim udawac i gadac, ze z tego kumpla stary kapec juz bo ma 40-stke na karku-wszystko to zeby sie dowartosciowac. Wiecie, ja chce kazda opcje sprawdzic :)

Maz tez mi mowil, ze tego kumpla stawia za wzor, ze w jego wieku chcialby byc taki.

Ja jakos nie mam strachu przed 30-stka... Nawet, gdy ktos pyta, ile mam lat, to musze sie zastanowic, bo tak z biegu to nie pamietam. zreszta ja wygladam na mlodsza niz mam w metryce :)

Gość Eleeene
jasne .Tak czy siak iIrracjonalnie twoj maz sie zachowuje.Jakby powiedzial moj maz, ktory ma problm z jezykiem polskim:ma cos z czaszka chlop. W sensie jakis zawirown umyslu i ducha.

Gość Iga39
Mój jak ogląda stronki zakazane, to potem kasuje historię. Można to jakos sprawdzić?

Gość ale o co chodzi?
Boi się 30-stki? To co będzie na łożu śmierci? :D Facet nie wie jak żyć, nie umie czerpać z życia cieszyć się nim. Nie wyobraża sobie seksu trzydziestce?:D Skąd się takie oszołomy biorą? Ludzie 80letni lepiej korzystają z życia jak ten Twój. A ty tez jakaś dziwna jesteś, oboje macie strasznie niedojrzałe podejście do życia.

To nadal jestem w kropce i nie wiem, czym zachowanie meza jest spowodowane-czy zauroczeniem, moze romansem, czy zazdroscia o zadbanego kumpla przed 40-stka, ktorej moj maz boi sie jak ognia.

Niby dlaczego ja jestem dziwna? Ja nie mam nic do mijajacego czasu, uwazam, ze kazdy wiek ma swoje prawa. Ludzie sie starzeja, ale na pewno nie sa starzy tacy 30, nawet 40-letni.

Gość ale o co chodzi?
"Naprawde boje sie, ze mnie wymieni potem na nowy model, bo przeciez tez nie mam juz 20 lat, urodzilam dziecko, figury nie mam tak swietnej jak kiedys (wygladam dobrze, kiedys jednak maz mowil, ze mam idealne cialo)." :D:D:D Jakbys nie napisała ze masz te 26 lat to by mozna pomyslec, ze pisała to jakaś po 60tka. Skąd się tacy urwali!? :D

Gość ale o co chodzi?
"Ludzie sie starzeja, ale na pewno nie sa starzy tacy 30, nawet 40-letni." nawet 40-letni ...:/ jaka łaskawa... ty siebie czytasz? :D

Gość Eleeene
hahahahhaah.To Ci po 50-tce musza dopiero dostac power , by uciekac przed wiekiem trumny :-P

Gość ale o co chodzi?
Twój maż i Ty przy nim cierpicie na chorobę XXI wieku, typowy konsumpcjonizm okraszony chęcią zatrzymania czasu, strachu przed starzeniem się i śmiercią choć są to naturalne procesy zachodzące w przyrodzie. Tacy są najlepszymi klientami w gabinetach chirurgii plastycznej liftingi botoksy to pieśń waszej przyszłości :D

Masz sie czego przyczepic, co? Ja nie mam parcia na bycie Miss Polonia. Nie jestem zapatrzona w siebie. A cialo przed ciaza mialam idealne-to fakt. Teraz idealem nie jestem-ale nie ubolewam z tego powodu i o operacjach plastycznych nie mysle :P

A przejmuje sie, ze mezowi odwala z tym zatrzymywaniem czasu, zwlaszcza, ze dla mnie tego nie robi, tylko ponoc dla siebie. Ja go akceptuje takim, jaki jest, nie patrze na jakis dodatkowy kilogram, czy nowy siwy wlos jak na tragedie. sama uwazam, ze w miare uplywu lat czlowiek staje sie dojrzalszy, bardziej swiadomy swych potrzeb (jesli o seks np. chodzi).

Gość Eleeene
powiedz swemu mezowi, niech lepiej wykorzystuje swoj czas.Czesto panowie tuz przed 40 stka maja juz duze problemy z erekcja ,wiec niech sie tak nie oszczedza , tylko zyje w sferze seksu na maksa. Swiadomosc to jedno , mozliwosci czym innym.

Gość niezły cymbał
:D

Gość to tak zwany emerytyzm
dopada pewien typ ludzi bez względu na wiek. Twój chłop to mentalny staruch, współczuję.

nie rozumiem tego ,ze w Pl tyle uwagi sie przyklada do wygladu, jakby to byla cena czlowieka , dla mnie to nienormalne, chore. Ludzie wy w wieku 30-40 lat piszecie ,ze ktos jest stary, co za bzdury...

on się stroi, bo jak się odpicuje to zawsze większa szansa na reprodukcję. Ostatnio gdzieś pisali, że w trudnych czasach chłopy szaleją i że to jest uzasadnione przez biologię i takie tam sraty taty... noże są mniej wierni...:o Sorry, że jestem brutalna, ale poszukaj sobie na onecie chyba pisali i dlatego nie chcę mieć męża :/

Mentalny staruch-tez mi to przez mysl przeszlo. Wiec moze to nie chodzi o inna babe.

Gość Eleeene
przestan z tym mentalnym staruchem.Kto takie rzeczy wymysla.28 latek i staruch mentalny.I dlatego tak wariuje na punkcie urody? Chryste co Wy wygadujecie .Az strach sie bac.

Ale cos w tym jest, ze w tych czasach jedynie wyglad sie liczy-trzeba dbac o siebie, nie dopuscic zeby sie zestarzec. Wystarczy poszperac w necie i juz widac komentarze pod zdjeciami chociazby aktorek-ze gruba, ze przytyla, zestarzala sie. Na forach nic lepiej-ostatnio czytalam topik kobiety 33-letniej po rozwodzie-pytala, czy w tym wieku ma szanse ulozyc sobie zycie z nowym mezczyzna, to jej odpisywali, ze moze byc trudno, ze ma dbac o siebie-fitness (bo cialo juz nie jak u 20-latki), modne fajne ciuchy, fryzura, makijaz.

A moj maz zdziadzial-to prawda. Jedynie, kiedy mialby okazje wyjsc z mlokosami (20-letnimi) na zakrapiana woda impreze, to by poszedl chetnie. A gdy ja proponuje romantyczna kolacje, wypad gdzies tylko we dwoje, to on twierdzi, ze za stary juz na to jest, ze zapomnial jak to bylo kiedys. Tylko filmy sensacyjne by ogladal albo muze na cala pare w domu wlaczal.

Gość ...lkjljjkll
o matko co za gogus, jak on sie ze soba piesci, totalnie aseksualny typ. dnia bym nie wytrzymala z nim. to nie jest mezczyzna tylko jakis fiutek..jakby sien okazalo ze faktycznie cie zdradza to potraktuj to jako blogoslawienstwo

A ja naprawde staje na rzesach, staram sie uatrakcyjniac nam czas, organizuje w weekendy wieczory tylko we dwoje, kupuje seksi bielizne, staram sie. Ma wszystko na gotowe,na wyciagniecie reki-nie powiem, jak ja cos zorganizuje, to on korzysta, jest zadowolony, nawet ten seks raz, dwa razy w tygodniu jest zajebisty. Ale reszte tygodnia on zapatrzony w siebie. Dzis wyskoczyl z tymi sterydami.

A najwiekszego bzika ma na punkcie tych swoich siwiejacych wlosow. Nie mam juz sily do niego. nie mowie, zeby faktycznie mial kompleksy, chcial sie mi przypodobac, ale on to wylacznie dla siebie robi. I jaki dumny z siebie byl, pokazywal mi w necie, jak bedzie wygladal za 3 miesiace po cwiczeniach i sterydach... no i wtedy stanie sie dla mnie aseksualny-niecierpie pakerow :P