Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariwleee

Uważam się za gorszą... Nie mam zalet.

Polecane posty

Gość Ariwleee

Jestem za gruba (63 kilo!!), za brzydka, mam małe oczy i wadę wzroku, brzydką twarz, małe piersi, jestem strasznie niska (155 cm), nie umiem się ładnie ubrać, mam skrzeczący głos i jestem głupia... mam kiepskie poczucie humoru, glupi charakter... Śladową ilość IQ. Jestem ZEREM. I w dodatku jest ktoś, kto mnie kocha, a ja jego nie potrafię i nie potrafię docenić, że ktoś obejrzał się za takim pasztetem, którym jestem.

To faktycznie masz problem. Jak się jest brzydką, to trzeba być wdzięcznym za zainteresowanie, a nie wybrzydzać...

Rhovannion co ty za glupoty piep**ysz, nie wazne jaka jest, czy brzydka, glupia, lysa. Nie bedzie brala sobie pierwszej osoby, ktora wykazala zainteresowanie nia ,tylko dlatego,ze sadzi iz nikt inny jej nie zechce. Ona tez ma prawo kochac, kogos kogo uwaza za osobe godna jej. Nie martw sie zawsze powtarzam,ze "Kazda potwora, znajdzie swojego amatora" ;)

Gość DruidMorales
fakt że ktoś się za tobą obejrzał powinien być dla ciebie dopingiem, żeby się wziąć za siebie, zmienić przyzwyczajenia żywieniowe, zacząć uprawiać sport etc

Gość ptasiek nastroszony
ale masz zady i walety

Gość wiecie co powiniscie
możesz pomagać ludziom wolontariat

Gość ptasiek nastroszony
nieodplatnie w ramach wolontariatu pocieszac i romansowac z bezdomnymi , dowartosciujesz sie przy o9kazji

ja mam zjebany charakter który lubie i zyje stwierdzam ze zj...bany ponieważ większość ludzi raczej za mną nieprzepada nie mam duzej liczby znajomych chociaż znam bardzo duzo ludzi ;) no i zawsze robie złe pierwsze wrażenie ;) moj kolega powiedzial ze myslal na początku ze jestem zarozumiala