Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy takze?

Nie lubi NOSIĆ CZAPKI bo....

Polecane posty

Gość czy wy takze?

brzydko wyglądam w czapkach, zadna mi nie pasuje

Gość lejla28
ja tez nie za ciekawie wyglądam w czapce no i mam włosy oklapnięte jak zdejmę...ale mimo to nosze jak jest zimno

Gość lejla28
tez mam uszatkę i w niej o dziwo dobrze wyglądam...ale musi byc naprawde zimno kiedy ja nosze bo mi w niej ciepło bardzo....

Gość czy wy takze?
a jak jakąś przymierzam, to czuję się skrępowana sprzedawczyni się gapi, ludzie w sklepie też a ja mam wrażenie, ze w każdej wyglądam idiotyczne wręcz komicznie...

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.....a ja kocham czapki:D Moze zly fason kupujesz do swojej twarzy? Czapki sa po pierwsze cieple jak jest zimno ( ja juz teraz nosze) i podobno sa modne

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy wy takze? a jak jakąś przymierzam, to czuję się skrępowana sprzedawczyni się gapi, ludzie w sklepie też a ja mam wrażenie, ze w każdej wyglądam idiotyczne wręcz komicznie... sprzedawczynie zawsze sie na mnie jak cos przymierzam ...nie tlyko czapke ale jakis ciuch :PTaka juz ich poraca bo kazdy moze cos zwinac i obserwuja :P

Gość czy wy takze?
obojętnie jakiej bym nie przymierzała to mam takie wrazenie jak napisałam wyżej...tyle lat się przemęczyłam bez czapki ale tej zimy już chyba nie wytrzymam :/

a ja mam odwrotnie :D uwielbiam nosić czapki :D bo zawsze mam brzydkie wlosy... więc czapka sprawia że wygladam jako tako...ale zdejmowanie jest faktycznie niefajne :O

kocham czapki, mam ich mnóstwo, ale w nich nie chodzę. kolekcjonuję. za to uwielbiam gdy mężczyźni noszą czapki :classic_cool:

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
ja nie lubie nosic czapek, bo wlosy sa oklapniete

kupiłam zeszłej zimy uszatkę, ale nie lubię jej nosić. jakoś nie chce mi się trzymać na włosach i zjeżdża. (szczególnie kilka godzin po umyciu) :/ mam też wrażenie, że jest mi za duża i wyglądam jak debil :/

Gość tyrozyna
nie noszę czapek, co najwyżej zarzucam kaptur. nie pasują mi żadne nakrycia głowy, opaski i inne duperele, jedynie w czapce z daszkiem jakoś wyglądam :P

Gość nie noszę czapki bo nie mogę
mieć niczego na głowie - po ok. 30 min zaczyna mnie bolec głowa. Nawet nie mogę włosów związać gumką czy spinką. Zimą zakładam kaptur - ale nie lubię tego, to takie....babcine. Tzn. jak babcia w chustce na głowie :-)

Gość zdradze Wam tajemnicę
Miałam 17 lat jak jak zaczęłam chodzić z facetem, o 3 lata starszym (bożyszcze mojego miasta:D). Byliśmy parą 4 lata, nie wyszło nam, teraz mam 30:P. Ów facet nalegał, żebym chodziła w zimie w czapce (on sam chodził), bo jest zimno i dla niego każda laska, co w zimie chodzi bez czapki, to totalna idiotka i nie chciałby być z pustakiem co trzęsie zębami, żeby ładnie wyglądać i marznąć. Powiedział mi, że jego nie kręcą laski, które mają miniówy w zimie, bo dla niego są po prostu głupie i takie laski budzą politowanie:D. Mojego męża jak poznałam to zauroczył się mną, bo byłam w czapce i mało tego miałam kalesony!!. Najfajniejszy i najprzystojniejszy facet ze studiów!! Fajna historia wtedy wynikła:D Ze znajomymi rozmawialiśmy właśnie w zimie jak to głupie laski łażą bez czapek i litość ogarnia. Wtedy mój przyszły mąż jak się okazało, którego widziałam pierwszy raz i dopiero poznałam (przyszedł z innymi znajomymi, a wpadłam mu w oko, ja jemu też) powiedział, że on najchętniej poślubiłby laskę, co nosi czapkę i kalesony:D. Moi znajomi się zawsze ze mnie śmiali, bo wiedzieli, że jestem zmarzluch i je noszę:D. Pokazali mu, że nie znają innej kobiety ode mnie:D Tak zaczęła się moja wielka miłość

Gość ja tez tak mam :)
nosze co najwyzej kaptur, dlatego kupuje sobie kurtki z duzymi i futrzastymi kapturami :)

Gość Czapkowa pańcia
Czepki sa super! Mam ich okolo 10 :D Wnet ide do miasta i tez ubieram czapke bo jest zimno bryyyy :P Kupilam sobie ostatnio:D

no bo widocznie nie czapka zdobi człowieka tylko człowiek czapkę, !!! ja zrobiłam juz mojej babci na drutach tego roku jedna czpkę, sobie dwa berety, jedne z pomponem i zaczynam trzebi berecik , ciemnoczerwony, pasujący do mojego płaszcza, więć czapki górą!! Poza tym, nie wyobrażam sobie wyjśc na zimno i wiatr bez czapki. Moje zatoki nie zniosłyby tego. A taka anegdotka: trzy czy cztry zimy temu umówiłąm się z kolegą na kawę po południu w grudniu. Zrobiłam fryzurę z którj byłam dumna i nei chciałam jej popsuc pod zcapką, a jechałam do niego pociągiem. Piżździ, gwidździ , a ja twardo bez czapki, jak na modelkę przystało. Kidy dotarłam do niego do kafe to się przestraszył, bo miałąm całą siną buzię od mrozu i nie pogadalismy, bo katar mi nie pozwalał. Więc czapki, szaliki i rękawiiczki to w zimiie podstawa!! teraz jest tyle fasonów, Polecam choćby najnoowszy numer OLIVII", masę tego pokazali

Gość Czapkowa pańcia
Lajna82 - masz racje:D Ja tez kiedys szapnowalam nie noszac czapki zima.Na szczescie nie nabawilam sie zatok.Dzis nosze czapki z checia i duma......kocham je:D Z pomponem nie mam ani jednej:)

pacia, nawet nie wiesz jak łątwo zrobić pomponik! 10 minut i po sprawie. A jakie ładne można z kilku połączonych pomponików zrobic naszyjniki, kolczyki i bransoletki:} - to już dla fanów włóczek, łączmy się!

Gość Czapkowa pańcia
hehehe a propos wloczek...kiedys robilam na drutach,szydelkach a tearz zapomnialam jak to sie robi:/ Musze sobie przypomniec bo chce jakies szaliki sobie zrobic:D Myslalam o tym aby zrobic "komin" ale to bylo by duuze wyzwanie jak dla mnie. Powracajac do pomponow to wole jednak czaoki BEZ ich udzialu:D

I znowu odnośnie włóczek - ja też wrociłam do tego hobby dopiero dwa lata temu, ale od tej pory metodą prób i błędów porobiłam setki rzeczy! i nie ma nic prostszego niż komin, uwierz mi. Ostatnio oglądałam w Housie takie za 39, 90 i sama mogłabym zrobic identyczny z włóczki na 16 złotych, więć do dzieła dziewczyny, druty w dłoń.

Gość Czapkowa pańcia
http://www.czapki.net.pl/czapki-damskie/ tutaj jest duzo fajnych fasonow czapek i przyznam sie ,ze wiele z nich mam tlyko inne kolory.Lubie stonowane kolory czyli bialy,ekri badz szary.Czarny mi nie pasuje:P Moja mama od paru dni robi sobie na drutach bezrekawnik.Ona super rzeczy robi na drutach.Chyba tez sie za to wezme....zimowe wieczory beda dlugie:P PS.W poprzednia zime kupilam sobie czapke uszatke,bardzo ladnie wyglada ale w ogole nie chroni uszu od wiatru,mrozu:/

Gość Czapkowa pańcia
oooooooooooo taka sama mam:D to wlasnie ta uszatka nie chroni od wiatru itp.:/ i moja byla o polowe tansza a wyglada tak samo ......aaaa i mam biala:DJest tam biala,druga fotka:P http://www.asport.pl/p/5243,348/czapka-uszatka-joel-52-54-4kolory-satila/