Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndimension

Prawdziwy Samiec, Prawdziwy Mężczyzna

Polecane posty

Gość ndimension

Cześć dziewczyny :) 1. Czy mogłybyście opisać cechami lub zachowaniami mężczyznę, którego widziałyście, znacie, poznałyście tzn. taki, który fizycznie istnieje oraz jest wam znany osobiście, a którego to możecie bez najmniejszych wątpliwości nazwać "Prawdziwy Samiec"? 2. Podobnie jak wyżej, opiszcie, jeżeli znacie osobiście, cechy lub zachowania "Prawdziwego Mężczyzny".

Gość sdfg
powiniem być.................................normalny

Gość ndimension
Dzieki :) Podbijam.

Gość ndimension
Bump:D

Gość Kaisssa
Uhu hu... No znam takiego, nawet jestem nim... zafascynowana:) 1. Jest starszy... ma ok 40 lat, siwe, b. krótko obcięte włosy. Wysoki i szczupły. Ma szare oczy i nie jest przystojny... ale ma to COŚ. Jest internistą, czyli wykształcony i inteligentny. I jest trochę chamem. Władczy, aż do przesady, charyzmatyczny, silny, sarkastyczny... Achhh :) 2. W zasadzie wszystko umieściłam wyżej...

Gość ndimension
Dzięki :) Bump.

Gość pajeczynka
prawdziwy samiec to MÓJ samiec. okrutnie męski, nie przystojny jak z okładki, nie żaden zgejowany model, dobrze zbudowany, konkretny facet który wygląda zajebiście z kilkudniowym zarostem. nieco szorstki, oschły, fantastyczny w łożku, potrafi sprawić, że czuję się jak prawdziwa, piękna i wartościowa kobieta. zdecydowany, pewny siebie (nawet trochę za bardzo), szarmancki. oto i on!

Gość ndimension
Raz jeszcze dzięki :D

Gość pajeczynka
a skad to pytanie, chcesz dołączyć do grona prawdziwych samców? ;)

Masz świadomość że "Prawdziwy Samiec" dla każdej kobiety oznaczać może coś kompletnie innego?

Gość I nie powinien
być wulgarny.

Gość dhdadf
szczery mily nie zdradzajacy zadbany

@ndimension Ndimension, możesz się podzielić z nami informację czemu szukasz wzorca "Prawdziwego Mężczyzny"? Kręci Cię typ "macho"? Wiesz, że oni mają tendencje do przemocy fizycznej? Typ "mocno męski" to dużo testosteronu. Testosteron -> agresja.

Gość ndimension
Dzieki za odpowiedzi. RE:Jacek Testosteron to hormon. Agresja to charakter, psychika, itp. Testosteron to także przyrosty, owłosienie, budowa ciała, popęd seksualny, przemiana materii. Generalizujesz na swoje potrzeby? Wracając do tematu: Kto to ,wg Was dziewczyny, jest Prawdziwy Samiec?

Nad agresją (nawet jak się ma do niej tendencje) można panować...ale to niemęskie.

Gość ndimension
Jara mnie Offerma. :)

Gość zainteresowany tematem,
To wklej fote

Dziewczyny - oczywiście że nad agresją można panować. Tylko zauważcie - piszcie "można" a ja pisze, że tym macho, supermęski statystycznie ZAWSZE będzie bardziej skory do agresji. Nie piszę że KAŻDY będzie, tylko że: "wybierając tym macho, bierzesz sobie na kark większą szansę dostania w twarz". To są fakty. Nie teorie.

Teoretycznie wybierając bardzo atrakcyjną kobietę wybierasz taką, która ma więcej estrogenu. Czyli kiedy ma PMS lub/i okres jest zdolna do bardzo agresywnych zachowań. ;)

Gość ndimension
Nie ma to jak fora w Polsce. Ofttop, troll udający mnie, "autor to pizda" robiący w swojej głowie historie kim jestem, oraz Jacek z generalizacją oraz uprzedzeniami :D W podzięce za szczere odpowiedzi wypiję jutro za autorki jedno piwo więcej. Cięzkie życie :D

Gość ndimension --czasy sie zmienil
i kobity nie gustuja juz w osilkach po sterydach

@ndimension Ja chciałem zrozumieć Twoje motywy poszukiwania "Prawdziwego mężczyzny". Chciałem Cię ostrzec, jakie negatywne cechy może (nie musi, ale najprawdopodobniej będzie miał) taki "Super mężczyzna". Bardzo chętnie bym podyskutował o archetypie mężczyzny. Jeśli jednak, mój styl wypowiedzi i argumentacji nie pasuje Ci - wystarczy że tylko napiszesz abym już się nie wypowiadał - uszanuję twoją prośbę.

Gość Ewwkkaaaa
Mnie sie podobaja lalusie jak modele nie koksy :D Charakter -> uprzejmy , niezakłamany i wsio :D

Nie popadajmy też w skrajności, poza tym mnie na przykład imponują osoby które umieją nad sobą panować (może dlatego, że mnie samej tego brakuje? :P)

Gość pajeczynka
Jacku, mam wrażenie, że stanowisz antagonistę dla prawdziwego samca, czy może się mylę? nie boję się, że mój facet kiedykolwiek zrobiłby mi krzywdę (nie wliczam tutaj lekkiej brutalności podczas seksu która jest wręcz wskazana). męski facet nie równa się agresywny facet.

No tak, teraz dorobicie sobie teorie na jego temat, w momencie kiedy ma facet rację. Faktycznie, osoby o bardzo wysokim poziomie testosteronu (dużo ponad średnią) są agresywne, a przynajmniej mają problemy ze złością.

Gość ndimension
DO "ndimension spierdalaj" oraz "ndimension -czasy się zmieniły". Bład. Kobiety nie gustują w TOBIE i masz z tym problem. Pozdrawiam. Autor tematu.

Gość Ewwkkaaaa
JacekJ jest spoko

Gość pajeczynka
myślę, że prawdziwy samiec, taki o jakim marzą kobiety to niekoniecznie ktoś o wysokim poziomie testosteronu, owszem, może i ma to JAKIŚ wpływ ale ludzie, to jest tylko hormon. w grę wchodzi jeszcze milion innych cech więc stwierdzenie, że laska szukająca prawdziwego faceta musi liczyć się z prawdopodobienstwem dostania po twarzy jest mocno kulejące.