Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Bardzo podoba mi sie piłkarz reprezentacji włoskiej z numerem 9

Polecane posty

"no ma wykrzywiony pyszczek ale to takie słodkie.." Szczerze mówiąc, to właśnie ten "wykrzywiony pyszczek" mnie zniechęca do niego. Irytuje mnie niesamowicie. Poza tym telydski z prawie gołymi babami... Jest dość żałosny. Polubiłem jego kawałki, odkąd zaczął grać w duetach

dla mnie moglby spiewac nawet z doda i bylby przeswietny to jest po prostu fenomen!:D Lomu rozumiem, ale wiesz, kazdy ma inny gust :P

zdż no cóż może to i dobrze ,będzie więcej dla nas ;) co tam jak mija wieczorek? ,mi zaraz maż zapiekanki przyniesie :D i pewnie się roztyję ...

dziewczęta, podnosicie temat podszywa, który promuje moje, w zasadzie to nie moje 😠 , preferencje seksualne co do kolory skóry partnera 😭

Wszystkie, jak jeden mąż olałyście to, co napisałem... Czuję, że powinienem być rozczarowany si się pochlastać;P

super:) ja mojego chyba nigdy nigdzie nie wyciągnę na taką impreze a samej mi nie pozwoli wyjść tzn z koleżankami,chyba mi wystarczająco nie ufa;)

kiedyś mialam wiekszą potrzebę na takie imprezy ,ale teraz wolę spokojniej np. kino.Chociaż przyznam ,że raz w rok można by było iść gdzieś na dyskotekę.

zdż ja też czasami chce się oderwać od rzeczywistości ,ale ja bym wolała np.jakiś wyjzd coś w tym stylu,tylko ja i moj mąż:) taki tylko czas dla nas .