Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Bardzo podoba mi sie piłkarz reprezentacji włoskiej z numerem 9

Polecane posty

No sek w tym ze Pitull nie jest idealem faceta i w gruncie rzeczy jest wlasciwie malo przystojny, ale ten wzrok, ten glos, sposob bycia sprawia ze miekna kolana ja bym mu nie odmowila hehehehe

No sek w tym ze Pitull nie jest idealem faceta i w gruncie rzeczy jest wlasciwie malo przystojny, ale ten wzrok, ten glos, sposob bycia sprawia ze miekna kolana ja bym mu nie odmowila hehehehe

Szanowny Prezes Wertyp paszczury ?haha a widziales mnie chociaz wypierdku spoleczenstwa?

no ja mam przydomek koń,brzydula,okropieństwo,....;) prawda prezesie?a zasłużyłam sobie na to bo jako jedna z nie wielu cię nie wyzywałam.Zresztą nie ważne i tak jesteś za głupio mądry ,żeby dać sobie cokolwiek przegadać.

prezes jesteś dla mnie NIKIM ,żeby się przed tobą tłumaczyć.Nigdy w życiu nikogo nie okradłam a za takie pomówienia moge ci zrobić problemy jesli chcesz? i jestes bardzo spragniony adrealiny?.

Gość FrenzApol
Biedronka-Italia 0-2

nachalnie starasz się zwrócić na siebie uwagę ,nie wiem czy z tobą przypadkiem coś nie halo?.Ja nie żyję kafeterią ani ludźmi tu przesiadującymi.

Doczytałem się, że Pitbull Wam się podoba. Rozumiem,że głos i muzyka, którą tworzy jest OK. Ale czy tylko mnie skręca, jak on z prawej strony górną wargę "podwija"? (czy jak to nazwać..) Wygląda to tak, żę prawa częśc ust mu się podnosi i widać zęby..\\

Lomu wiem o czym mowisz hehe, ale jemu wszystko da sie wybaczyc :P

Jennifer noo.. mi sie niesamowicie podoba jak sie rusza w teledysky Hey Baby, jak go tam widze to az.....ahhh:D