Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krawcowa5377

Wasz rozmiar - rozmiar kobiety

Polecane posty

Gość Krawcowa5377

Witajcie potrzebuję kobiety o rozmiarówce S, L, M. a dokładnie żebyście się to wy zmierzyły i podały mi : WZROST: SZEROKOŚĆ RAMION: BIUST MIERZONY W NAJSZERSZYM PUNKCIE: KLATKA PIERSIOWA POD BIUSTEM: TALIA: BIODRA: DŁUGOŚĆ RĘKAWA: DŁUGOŚĆ KROCZA MIERZONA OD PUNKTU TALII Z PRZODY DO PUNKTU TALII Z TYŁU: I JAKIE NOSICIE UBRANIA ZNACZY ROZMIAR (NP. S , M , L , XL, S lub M itd.) z góry dziękuję ;)

Gość Krawcowa5377
I JESZCZE GŁĘBOKOŚĆ POCHWY

Gość Krawcowa5377
I Jeszcze rozmiar uda

Gość Krawcowa5377
I JESZCZE SZEROKOŚĆ ODBYTU

Gość Krawcowa5377
I jeszcze szerokość łydki

Gość spragniony miłości
Ja bym chciał taką w rozmiarze M ... mocno kołyszącą biodrami :D

Gość Krawcowa5377
WZROST: SZEROKOŚĆ RAMION: BIUST MIERZONY W NAJSZERSZYM PUNKCIE: KLATKA PIERSIOWA POD BIUSTEM: TALIA: BIODRA: UDO: DŁUGOŚĆ RĘKAWA: DŁUGOŚĆ KROCZA MIERZONA OD PUNKTU TALII Z PRZODY DO PUNKTU TALII Z TYŁU: I JAKIE NOSICIE UBRANIA ZNACZY ROZMIAR (NP. S , M , L , XL, S lub M itd.) z góry dziękuję

Gość Krawcowa5377
SPRAGNIONY MIŁOŚCI SPEŁNIAM TWOJE OCZEKIWANIA

Gość Krawcowa5377
WZROST: SZEROKOŚĆ RAMION: BIUST MIERZONY W NAJSZERSZYM PUNKCIE: KLATKA PIERSIOWA POD BIUSTEM: TALIA: BIODRA: UDO: DŁUGOŚĆ RĘKAWA: DŁUGOŚĆ KROCZA MIERZONA OD PUNKTU TALII Z PRZODY DO PUNKTU TALII Z TYŁU: I JAKIE NOSICIE UBRANIA ZNACZY ROZMIAR (NP. S , M , L , XL, S lub M itd.)

Gość Krawcowa5377
SPRAGNIONY MIŁOŚCI ODEZWIJ SIĘ

Gość piernikowaaa
pewnie nikomu się nie chce mierzyć. Ja mam centymetr na dole i ni chce mi się iść. A ztym S,M,L,XL to naprawdę dziś nie dojdziesz. Mam 5 par spodni jednej firmy i mam 2 S, 1 M, 2 L. i każde są ok, a nawet te S sztruksy są za duże. Ogólnie to jestem taka S na górze :D M/L na dole. Ale teraz tak szyją, że w spodniach S sięopie a wcale taka chuda nie jestem ;D. Muszę kupować XS albop S a w rzeczywistości biodra ma dość szerokie.

KTOŚ SIĘ PODSZYWA! WZROST: SZEROKOŚĆ RAMION: BIUST MIERZONY W NAJSZERSZYM PUNKCIE: KLATKA PIERSIOWA POD BIUSTEM: TALIA: BIODRA: UDO: DŁUGOŚĆ RĘKAWA: DŁUGOŚĆ KROCZA MIERZONA OD PUNKTU TALII Z PRZODY DO PUNKTU TALII Z TYŁU: I JAKIE NOSICIE UBRANIA ZNACZY ROZMIAR (NP. S , M , L , XL, S lub M itd.) z góry dziękuję