Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Majka201100

SPOSÓB NA SUKCES...

Polecane posty

Gość Majka201100

Witam wszystkie miłe Panie :) postanowiłam się z wami podzielić tym jak osiągnęłam sukces, pisze to na tym fotum ponieważ sądze, że wiele z was zainteresuje jak łatwo można zarobic ...i to nie pare groszy ale znacznie wiecej, na portal szafa.pl trafiłam przypadkiem znalazłam tam wiele fajnych ubran dla niewtajemniczonych wyjasnie jest to portal dla osob ktore sprzedaja swoje ubrania bądź sie nimi wymieniaja, a wiec wystawilam troche ubran w ktorych juz dawno nie chodzilam co sie okazalo rozeszly sie w ciagu dwoch tygodni a ja zarobilam ponad 250zł, na poczatek to juz cos :) znalazlam podobne portale i sprzedawalam, miesiecznie mam z tego jakies 1300zł- 1500zł a zajmuje mi to kilka godzin przy komputerze i jestem sama dla siebie szefową ;-) nie jest to zaden spam ale chec podzielenia sie z wami szybkim spoosbem na zarobek :) Polecam takie portale jak mojeciuchy.pl albo ibutik.pl Jednak największa sprzedaz jest na portalu szafa gdyz jest tam baaardzo duzo osob zarejestrowanych mozna znaleźc ciuchowe perełki a takze sporo zarobic zachecam :)) http://szafa.pl/rejestracja.html?polecajacy=Majka2011 stronka na ktorej mozecie sie zarejestrowac. Pozdrawiam i dziekuje za przeczytanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować