Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojee sieee

7 m.c-blagam o pomoc:-(

Polecane posty

Gość bojee sieee

dziewczyny, jestem w 7 m.c. jak chodze to boli mnie troche w kroczu, co to moze byc?? synek ma juz glowke ustawiona do dolu, czy moze zblizqac sie porod??????????

Gość B SDM. b
ja takie bole mialam bardzo dlugo przed porodem a urodzilam w terminie,mialam uczucie jakbym bez rozgrzewki przejechala ze 100km na rowerze

mnie od 7 miesiaca to prawie krok rozrywalo, nie moglam chodzic, byly takie momenty ze ucisk byl tak mocny ze mialam wrazenie jakbym miala tam jakas kosc która zaraz peknie i nie raz na srodku ulicy sie kulilam, urodzilam w terminie i wszystko ok. lekarze mowili ze tak dziecko ulozone i tak naciska ale ja bylam przerazona

Gość bojee sieee
uuuufff, to mnie uspokoilyscie, juz sie balam, ale uczucie jest okropne. i pewnie bede tak miala az do rozwiazania???

też tak miałam w połowie i pod koniec siódmego miesiaca, obecnie jestem w połowie ósmego .. Bardzo się bałam bo mój synek też miał już główkę w dół i martwiłam się zeby nie zacząc rodzic. Powinnas tak jak ja pojsc do gina na wizyte, niech ci zbada szyjke i cie uspokoi bo takie bóle są normalne ( u mnie były) ale jesli lekarz ci nie zobaczy szyjki to skąd masz wiedzieć czy u ciebie też to normalne?? Po co sie domyslać i martwić.. idz do lekarza bo jesli cos by sie stało teraz niedobrego i bys zaczeła rodzic to do kogo bedziesz miec pretensje?? chyba tylko do siebie, ze zbagatelizowałaś objawy i urodziłas dziecko tyle przed czasem. Oczywiscie jest to ta najbardziej pesymistyczna wersja i nie chce cie nakrecac ale ja sie bardzo bałam, że coś mi nie tak i posżłam do lekarza, który mnie zbadał i wiedziałam dopiero czy mam sie bać czy nie. Tobei radzę to samo, w razie czego lekarz może zapisac odpowiednie leki, zalecić leczenie - w zależnosci. Takze marsz do lekarza.

dodam, że u mnie minęło po tygodniu wiec nie jest to normalne aby cos ciagle bolało. pozdrawiam

też tak miałam w połowie i pod koniec siódmego miesiaca, obecnie jestem w połowie ósmego .. Bardzo się bałam bo mój synek też miał już główkę w dół i martwiłam się zeby nie zacząc rodzic. Powinnas tak jak ja pojsc do gina na wizyte, niech ci zbada szyjke i cie uspokoi bo takie bóle są normalne ( u mnie były) ale jesli lekarz ci nie zobaczy szyjki to skąd masz wiedzieć czy u ciebie też to normalne?? Po co sie domyslać i martwić.. idz do lekarza bo jesli cos by sie stało teraz niedobrego i bys zaczeła rodzic to do kogo bedziesz miec pretensje?? chyba tylko do siebie, ze zbagatelizowałaś objawy i urodziłas dziecko tyle przed czasem. Oczywiscie jest to ta najbardziej pesymistyczna wersja i nie chce cie nakrecac ale ja sie bardzo bałam, że coś mi nie tak i posżłam do lekarza, który mnie zbadał i wiedziałam dopiero czy mam sie bać czy nie. Tobei radzę to samo, w razie czego lekarz może zapisac odpowiednie leki, zalecić leczenie - w zależnosci. Takze marsz do lekarza.

Gość bojee sieee
ok, dzieki za rady, we wtorek wybiore sie do lekarza i wszystkiego sie dowiem.mam nadzieje,ze wszystko jest ok,