Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech..........

dobrzy ludzie dostają po dupie...

Polecane posty

Gość ech..........

Dlatego trzeba być skurwysynem i złodziejem... do tego doszedłem po paru latach życia.... Jak bym miał dziecko nie uczył bym go na bajkach i ideałach. Tylko jak się ryć do góry, kraść itd

Gość dajcie spokój...
ja wierzysz w boga i w życie po śmierci to nie warto robić tak jak inni. co którzy w ten sposób do tego doszli jeszcze za to zapłacą

Gość ech..........
W Boga też przestaje wierzyć....

Gość losingmyreligion
Zawsze wszyscy w takich tematach wyjezdzaja z bogiem...a ja sie zgadzam z autorem :o zycie jest do doopy, niesprawiedliwe :o prymitywne chamskie bezmozgi zawsze dostaja wszystko czego chca :o

Gość czytalam ten topic
masz racje wiem cos na ten temat uczciwosc dzisiaj nie poplaca....

Gość facetttttttt
kiedy dobry człowiek tak dostaje i dostaje po d.... w końcu zamienia się w psychopatę i zabija tego który go okradł czesto w brutalny sposób .. czy takiego pragniesz świata i końca dla swoich dzieci?

Gość szabdadada amore
to prawda mój przyjaciel został tak wyr...any przez byłą dziewczynę że masakra. on został z niczym a ona z mieszkaniem, samochodem i kieckami. i jeszcze mu teraz dupę na mieście obrabia

Gość ech..........
Mi chodzi o coś innego. Że jesteśmy uczeni na ideałach a prawda wygląda tak. Praca szeregowa nie ma sensu bo szef nie da więcej niż musi patrz max 3tyś żebyś na uju stawał. Owszem da się więcej ale pracując blisko domu ?? Albo lekarz, prawnik, dentysta, bankowiec abo nikt.(szeregowy!!!) Reszta idzie na szefa. Z głupiego moteliku znajomy ma ok 20 25 tyś na czysto. U mnie ??????? nie mam pojęcia ale 100tys spokojnie. Najbardziej szeregowy z produkcji jakieś 1,8kpln Jeśli nie ukradniesz 100 tyś na założenie czegoś to nie otworzysz. ------------------------------------------------ Idealizm w stylu jak będziesz ciężko pracował to dostaniesz.Ja pracowałem 12 14h dziennie. Cały tydzień poza domem. Do dziś NIE DOSTAŁEM WYNAGRODZENIA ZA NADGODZINY. A sprawa w sądzie siedzi i siedzi... I co otworzysz własny interes?? jeśli weźmy na to 2 tyś oszczędności miesięcznie to rocznie mamy 24 tyś czyli potrzebujemy 5 lat by odłożyć na otwarcie czegoś niewielkiego. Więc studia 25 lat + 5 lat na 100tyś = 30 minimum. 2 ga sprawa uczenie bzdetów nie mających sensu w szkołach ----------------------------------- księża - najwięksi złodzieje jacy są Jeśli masz mieszkanie, obiady i nic nie płacisz to po co ci jakiś dochód ?? Ksiądz za pracę w szkole spokojnie dostanie 2 tyś. Przepierdolić 2 tyś w chipsy, ubrania opłaty za tv i komórkę to kosmos. No dobra dodajmy co 2 gi dzień dziwkę no to ok. A jeszcze z tacy ?? Ksiądz ma spokojnie 3 ,4 tyś netto. Na przyjemności. Nie dziwne że przegrywają auta w karty itd. ---------------------------------------

Gość elissssska
masz racje ech........tez to zauwazylam ze takim chujom,oszustom,dwulicowcom sie lepiej wiedzie niz nam uczciwym ludziom.czasem tez tak myslalam;po co dzisiaj byc tym uczciwym czlowiekiem,jesli w zamian za to nic sie nie dostaje,wrecz jest gorzej.moj przypadek; bylam zawsze szczera wobec moich siostr(4)zawsze rozmawialam z nimi praktycznie o tym samym,nic nie ukrywalam,jak ktoras miala jakas sprawe do mnie w sekrecie,dotrzymywalam slowa,w ogole nie wyroznialam zadnej,byly dla mnie jednakowe(ja najstarsza).gdy chodzilo o kase zawsze pozyczalam,nawet niekiedy gdy widzialam ze sie zle dzieje to sama proponowalam!a na dzien dzisiejszy sprawy sie maja zupelnie inaczej,siostry sobie zyja z mezami,nie odwiedzaja,kasy nie oddaja,jedna nawet mnie okradla,a ja jestem najgorsza suka dla nich.a ja tylko tak zwyczajni w swiecie chcialam pomoc bo moglam,iii dostalam po dupie no!!

Gość ech..........
facetttttttt kiedy dobry człowiek tak dostaje i dostaje po d.... w końcu zamienia się w psychopatę i zabija tego który go okradł czesto w brutalny sposób .. czy takiego pragniesz świata i końca dla swoich dzieci? Powiem ci tam pracowałem jw 12 14h dziennie. Nieprzestrzegany czas pracy - 12h pracy po 12h przerwa obowiązkowa. Zapierdzielanie samochodem > 200km na h bardzo często. Czasem pracowałem do 2, 3 w nocy o 8 kierownik dzwoni czemu nie jedziesz. I wiesz......... jedyne co zrobiłem o kazałem szefowi wypierdalać jak znalazłem inną prace. 1 rok * 5h licząc * 2,5 tys netto podstawy ok 20 tyś za nadgodziny. Zmieniłem pracę zarobki wiele mi się nie zmieniły tyle że kończę o 17 18. Do tego kobieta która pryz ostatniej rozmowie przez tel powiedziała nie dzwoń do mnie więcej. Zmieniła numer a jak mnie raz widziała uciekła. Związała się z kimś. ----------------- Tak to są powody by stać się seryjnym mordercą. Z tym że ja bym zabijał polityków, zusowfców, nfztowców. Michników szefów polsatu itd itd

Gość elissssska
jo,zebys wiedzial ze zawod ksiedza (bo z powolania ksiadz to dzis jak dla mnie rzadkosc)jest zajebicie oplacalny,wszstko podane na "tacy".no wszystko co potrzebne do zycia,w ogole funkcjonowania

Gość ech..........
No do dodając z serii dlaczego powinienem zostac seryjnym mordecą :) Moja siostra dorobiła się w stanach 2 domy + 3 ci w pl jacht 2 nowe auta itd Mi nawet nie pomogła na studiach. Nie załatwiała pracy jak blisko rok siedziałem nic nie robiąc. Mała wiocha do jakiejś pracy 30 km więc 70% w paliwo. Albo 14h dziennie bo dojazd + jakiś mpk ---------------------------------- A co do kobiet... potem spotkałem 2 gą. Najpierw było ok. Daje jakąś pierdołe - Nie kupuj mi nic. To są drogie rzeczy nie trzeba. Potem były naprawdę drogie rzeczy i hasła w stylu nie mam nic na kącie.... patrz jakie fajne itd.. A suma summarum odzywała się coraz mniej. ------- Więc dziś kradłbym ile mógł. Jakbym był kobietą byłbym największą dziwką świata. Bo dobrzy ludzie puki jeszcze są to albo wpadną w depresję albo sami się staną źli. A tak masz pewność że przynajmniej sobie wszystko kupisz............ Nic więcej już nie ma na świecie.......... kasa kasa kasa. Tak samo ten pieprzony ideał od dziecka wmawiany. Pieniądze to nie wszystko. Zostań bez kasy dzień 2 odejdzie żona, dziecko. Az zdechniesz w rowie

Gość gość
Ciekawe jaka dupe ja mam okaze się to o 15 jak mama wroci z pracy przypaliłem garnek miałem dopilnowc obiad i się przypalil chyba za długo przy kompie siedziałem mało tego jak poczułem smrod w domu bylosiwo od dymu wic jak szedllem do kuchni potknolem się oo cos i wywrocilem na podloge rajtuzy na kolanie podarłem mało tego niedopilnowalem młodego no i nawalil w pampersa trochę dziwne ma 8 lat ale mamuska się tym niepzrejmuje jak pamiętam nigdy od urodzenia niepzrejawialazainteresowania nim jak mu pieluchę rano zalozyla dopiero jak miał isc spac zmieniala mu ja tez na noc ma zakladana w dziien rznie chyba dis sam sobie zaloze kjak dostane pasem niebedzie tak bolało ostatniow ubiegłym tygodni jak dostałem przez rajtuzy to w trakcie lania wykonywałem taniec indiański oj jak bolalojeszcze mam sine slady dziś dojda nowe czerwone mama za każdym razem jak mnie leje mowi dupa nieszklanka niepotlucze się a i rozum do glowy lepiej wchodzi chyba w moim przypadku niebardzo co tydzień pas laduyje na mojej pupiei jakos mądrzejszy niejesttem miłego dnia zycze Paweł