Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooosiaczek8

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ DOBRZE UBRANE KOBIETY? ZWRACACIE NA NIE UWAGE?

Polecane posty

Gość gooosiaczek8

hej, jak w temacie... czy zwracacie uwage na to, w co ubierają sie wasze koleznaki z pracy/uczelni lub na kobiety ładnie ubrane w sklepach, kinie, klubie? ja czasami czuje sie jak szara myszka:( jestem łądna i zgrabna, ale nie mam kasy na markowe ciuchy, i czasem w klubie, czy gdzieś źle się czuje...przez to, że inne mają takie odlotowe ciuchy

Żeby się dobrze ubrać nie trzeba mieć dużej kasy. Mam koleżankę która ubiera się tylko w markowych sklepach, wydaje na to krocie a i tak wygląda jak strach na wróble.

Gość gooosiaczek8
ojjj...masz racje;) ale ja mam na myśli takie ślicznie ubrane, modnie, markowo z klasą;)... ty też masz swój styl...taki czarny, mroczny, gotycki;) mnie nie koniecznie się podoba, ale niektóym pasuje... już lepiej taki niż żaden:(

Ja absolutnie nie mówię o sobie jako o stylowo ubranej jednostce. Mówię ogólnie. Znam masę dziewczyn, które są ubrane z klasą, modnie i kobieco za grosze. Nie w jakieś tandetne podróbki D&G, tylko w fajne, interesujące ciuchy.

Gość gooosiaczek8
a jestescie zazdrosne o ładne ciuchy?:)

Czasami tak. Jak widzę pannę w gorsecie na który mnie nigdy nie będzie stać, to aż mnie skręca :) Ale na ogół nie. Bardziej jestem zazdrosna o inne rzeczy, bo w swoich ciuchach czuję się dobrze i nie najgorzej wyglądam.

Gość bbs_5
Rhovannion Ciebie może nie będzie stać...ale dostaniesz nie jeden gorset od swojego faceta na urodziny, rocznicę...czy bez okazji:-) GWARANTUJĘ CI TO... już za długo się marnujesz, dziewczyno!

Gość Tomaszon
Zwracam uwagę na dobrze ubrane kobiety - bez względu na wydane na to pieniądze

Gość Lisavietta
Raczej nie zwracam uwagi na ubiór. Kręci mnie intelekt u ludzi. I wiedza.

Gość dccdede
gosiaczek, poszperaj w lumpeksach.Poważnie mowię.

Owszem, ale nie chodzi o drogie ubrania, tylko pasujące do sylwetki i cieszące oko, żadne tam leginsy i inne badziewia.

Gość mlkmlkm
dobrze ubrane dla kazdego znaczy co innego...ja nie gonie slepo trendow, ba powiem nawet ze moda wielu sezonow totalnie mi nie odpowiadala i trzymalam sie upracie wlasnego stylu. dlatego dla mnie dobrze ubrana osoba to taka ktora ma podoobny styl do mojego. zawsze zwracam wiec uwage na beze, brazy, . przykladowo magda gessler ubiera sie wg mnie fantastycznmie. za kazdym razem jak ja widze zapiera mi dech w piersiach. malgosia socha tez w 80 procentach ubiera sie w g mnie dobrze. tak wiec zwracam uwage -ale nie po to by sie dolowac ze ja tego czy tamtego nie mam a zeby podziwac. lubie pieknych ludzi w pieknych ciuchach-cieszy oko