Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Kończy się tydzień i nie ma nadzei, że następny coś wreszcie zmieni.

Polecane posty

Gość gunia222222
;< co jest nie tak?

Gość gunia222222
tez tak miałam/mam www.degnuf.bloog.pl haslo: gunia wejdz, przeczytaj, poznaj moją histori... moze bedziemy mogli sobie jkos pomóc

gunia222222 Dziękuję za zaufanie i hasło. Dlaczego mi zaufałaś? Czy rozmawialiśmy wcześniej? Bo przepraszam, ale nie pamiętam.

Gość gunia222222
nie, nie znam Cię. hasło jest tylko po to, zeby znajomi ze szkoly przez przypadek tam nie weszli, bo wtedy bede miała przypał.... wole o tym rozmawic z obcymi niz ze znajomymi.... Oni mnie nie rozumieją

gunia222222 Przeczytałem Twoją historię. Cierpisz. Chyba ten świat nie jest dla nas. Nie pasujemy tu.

Gość firanki janka
gunia...biegusiem do lekarza. to jest powazna depresja.potrzebujesz lekow, sama nie dasz rady, a zyletki...no coz...ulga jest chwilowa, jak sama wiesz...a slay pozostana. kiedys beda ci przeszkadzac. jestes mloda, nie niszcz swojego ciala...zastanowilas sie co powiesz swojemu dziecku gdy zapyta? czy ty chcialabys aby twoje dziecko sie okaleczalo?....twoi rodzice pewnie tez tego nie chca...zrob to dla siebie, dla rodzicow i dla mnie...idz do lekarza:) ja 3,5 roku temu probowalam popelnic samobojstwo, mialam gleboka dpresje, teraz bioreleki i czuje ze zyje.