Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ythhhhggf

dlaczego dziewczyna po uciekaniu przedmna (olewaniu) próbuje

Polecane posty

Gość ythhhhggf

probuje do mnie zagadać, nie kumam

Gość Poczuła do ciebie coś?
Ja tak miałam. On zaiskrzył 1szy, ja długo po, olewałam go wcześniej teraz 1,5 r.razem

Kobiety tak mają udają takie nieprzystępne bo lubią żeby się o nie starać, no może nie wszystkie ale prawie.

Tak zgadzam sie ... a po pewnym czasie dajesz sobie siana i one wkoncu zwracaja na ciebie uwage bo widza ze spierdzielily sprawe ... Dlatego tak wlasnie jest

brakuje im tego uciekania przed toba :) zwracania twojej uwagi na nie ... rozmowy i wszystkiego co kojarzy sie z toba dobrze

Gość sadsdads
może ty źle to odbierasz... skąd wiesz, że olewała? może była nieśmiała. nie umiała odwzajemnić się taką samą otwartością.może nie miała czasu... kobiety potrzebują czasu, żeby się przełamać.

Gość wkurzona złotowłosa
A ona wiedziała, że ci się podoba? Czy całe twoje zaloty ograniczały się do wzdychania do niej i ostatecznie wielkiego focha, że nie zauważyła? Bo wiesz, może po prostu wreszcie zauważyła? Pewnie musiała pomyśleć, czy to, że piszesz do niej smsa częściej niż raz w tygodniu to objaw zainteresowania, a nie zwykłego koleżeństwa.

Gość :/ :}:/
"może ty źle to odbierasz... skąd wiesz, że olewała? może była nieśmiała. nie umiała odwzajemnić się taką samą otwartością.może nie miała czasu... kobiety potrzebują czasu, żeby się przełamać." ja tez taka byłam i wiesz czym sie to skonczyło? tym ze jeden zrobił sie dla mnie chamski a drugi powyzywał od kurwe i zostawił

a jeden jak mnie nie było latał za innymi ... bo co? bo mnie nie chciał niesmiałe laski maja przejebane i sa ruchane równo

a teraz mi sie z nich smiac chce

"a jeden jak mnie nie było latał za innymi ... bo co?" bo jak kota nie ma to myszy charcuja :(